Ákos a csúcs felé tör

ÁKOS Fotó: www.amdala.hu

ÁKOS
Fotó: www.amdala.hu

Danny Trejo sosem volt az a tipikus jófiú. Többször került összetűzésbe a törvénnyel, de aztán összeszedte magát és Hollywood egyik legismertebb antihősévé vált. A most 70 éves színész szerepelt a Totál szívásban, a Kemény motorosokban, és a Machete című filmben is, most pedig a a Train videoklipjében tűnik fel. Az Angel In Blue Jeans a Class FM hallgatóinak abszolút kedvence, de a slágerlistán előkelő helyen áll Ákos új szerzeménye, és ezen héten mutatkozott be az érzékeny Jason Mraz-féle Love Someone is.

Szeptemberben új albummal jelentkezik a Train, a lemez harmadik slágere az Angel In Blue Jeans, amely július 15-én mutatkozott be világszerte, és alig egy hónap alatt a hazai rádióhallgatók kedvencévé vált. A Class40-en három helyet javítva, a dobogó első fokára lépett fel a dal. Különlegessége, hogy videoklipjében Danny Trejo is feltűnik, a képsorok pedig a spagetti-westernek tipikus hangulatát idézik meg, fegyverekkel, jó nőkkel, és sivataggal. Az Angel In Blue Jeans klipjében Trejo ikonikus karakterét, Machetét játssza, aki eddig két filmben irtotta végig a rosszfiúkat.

Ákos az idei fesztiválszezonban már nem hallható, jó hír azonban a rajongóknak, hogy közeleg az előadó új EP-je. Ennek egyik húzószáma az Újrakezdhetnénk, amely a leghallgatottabb rádió slágerlistáján már a 8. helyen áll, egyre feljebb menetelve. Ezzel Ákos ezen a héten a legsikeresebb magyar énekes a Class40-en.

A cseh gyökerekkel rendelkező Jason Mraz dalai általában beverekszik magukat a slágerlistákra. Az énekes San Diegóban kezdte kis bárokban, végül azonban Los Angelesben, az Angyalok Városában talált rá a siker. Jason most a Love Someone című új single-jével hívta fel magára a világ figyelmét. A dal újoncként debütált a Class40-en, rögtön a 36. helyen.