Ajándékok Szekeres Adrientől

A Papp László Budapest Sportarénában december 28-án látható és hallható szimfonikus nagykoncertjére készül Szekeres Adrien. Vendégei Szulák Andrea, Gáspár Laci és Balczó Péter lesznek.

Szekeres Adrientől, amióta tudják rajongói, hogy fellépésein a klasszikus zenét szívesen ötvözi a popzenével, idén is különleges produkciót várnak. Ezzel kapcsolatban így foglalta össze véleményét a népszerű énekesnő: „Egy énekes mindig keresse a határait. Szeretem meglepni a rajongóimat, megszerettetni velük a régen elfelejtett stílusokat és a koncert részévé tenni őket. Sokáig azt hittem, a színháztermek és koncerttermek az én igazi terepem, de nagyon jól éreztem magam három éve az Aréna színpadán. A megtiszteltetés mellett hatalmas öröm számomra, hogy ismét ott énekelhetek. Ígérem, ezúttal is ünnepi lesz a hangulat, sok meglepetéssel és egy igazi különlegességgel is készülünk. Annyit elárulhatok, hogy a műsorban egy picit nagyobb részt szánunk az ismertebb pop slágereimnek, mint legutóbb.”

Az Ajándék című koncertet, amely Adrien legújabb lemezének is a címe, zenészbarátai és az Óbudai Danubia Zenekar tagjai kísérik.

 

Horváth Gábor Miklós