Ahol a szükség, ott a Music Fm

musicA Music Fm, ahol tud, segít. Ezúttal a pár hónapja Bátonyterenyén felrobbant ház túlélő lakóinak, a 7 éves Kristófnak és a még kórházban fekvő édesanyjának nyújtott segítséget az újrakezdéshez.

Február végén Bátonyterenyén felrobbant egy családi ház, a katasztrófát a benne élő családból az anyuka és hétéves kisfia súlyos sérülésekkel élte túl. Az édesapa, miután biztonságba helyezte feleségét és kisfiát, próbálta menteni, ami menthető. Közben olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt. Egy addig boldog és gyönyörű család élete változott meg egyik pillanatról másikra.

Három hónapi kezelés után Kristófot a hétvégén engedték ki a kórházból, s Horváth Szilárd, a Music Fm délutáni műsorának egyik vezetője azonnal útnak indult, hogy találkozzon a kisfiúval. A tündéri kisfiú maga szeretett volna beszélni a Délutáni Road Show-ban a borzalmas éjszakáról, elmondta, hogy az ő apukája egy igazi hős, aki már a Mennyből vigyáz rá és a kórházban fekvő anyukájára. A műsor minden eddiginél megindítóbb volt.

“Mivel a családnak mindene megsemmisült, segítségre volt szükségük, így adományok gyűjtésével igyekeztünk jobbá tenni az életüket” – mondta a Délutáni RoadShow műsorvezetője.

Végül nagyon sok felajánlás érkezett, minden hallgatót meghatotta a kisfiú szomorú története. Adományoztak pénzt, tv-t, ruhákat, játékokat, a ház újjáépítéséhez anyagot, munkaerőt és mindent, amire csak szüksége lehet a családnak. Kristóf vágya is teljesült: kapott egy számítógépet.“Annak ellenére, hogy mennyi mindenen kellett keresztül mennie, Kristóf nagyon vidáman fogadta stábunkat, mi pedig örültünk, hogy a sok adomány mellé mosolyt is tudtunk csalni a kisfiú arcára” – mondta az örökmozgó rádiós.