ADUNK EGY ÓRÁT! Adj egy órát!

                                                                                                               “Minden csoda alapja a szeretet” – Müller Péter

A Thomas Breitling biztosan ad egy órát és minden jóérzésű és segíteni akarót felkér arra, hogy csatlakozzon hozzá és adjanak egy órát ők is.

logo blue_mid copy

Hogy pontosan miről is van szó? A Thomas Breitling Hungary vezetőségének régóta dédelgetett álma volt, hogy életre hívjon egy olyan jótékonysági kezdeményezést, melynek hagyományt lehet teremteni és az összefogáson alapulva, közösen igazán nagy álmok megvalósítása is lehetségessé válik. Az Adunk egy órát akció lényege, hogy hazai kereskedelmi egységek követhetik a Thomas Breitling férfiruházati üzletek példáját, miszerint egyetlen órányi nettó árbevételük felajánlásával segíthetik az épp aktuális célkitűzést. Jelen esetben eltökélt szándékunk, hogy hozzásegítsük a Heim Pál Gyermekkórházat, hogy végre saját MR gépet vásárolhasson és ezzel is segítse és gyorsítsa kis betegei gyógyulását. Az MR gép és annak elhelyezésére szolgáló helyiségek kialakítása közel 700millió Forint, így valóban komoly összefogásra van szükség, de hiszünk abban, hogy közösen bármi lehetséges!

És hogy mikor lenne az az egy óra? 2015. december 10-én, csütörtökön 13:00 és 14:00 óra között! Mivel magánszemélyek közvetlenül nem tehetnek felajánlásokat ezen kezdeményezés keretén belül, így ők úgy vesznek részt az akcióban és úgy segíthetik az akció sikerességét, hogy a kijelölt órában mennek el vásárolni azokba az üzletekbe, akik csatlakoztak a programhoz.

Arról pedig, hogy kik csatlakoztak a programhoz a www.adunkegyorat.hu weboldalon lehet tájékozódni, illetve minden üzletben kihelyezésre kerül az akció hivatalos logojának matricája is. Csatlakozhat a kezdeményezéshez a legkisebb sarki fűszerestől a multinacionális üzletláncokig bármelyik hazai kereskedelmi egység, függetlenül attól, hogy mit értékesít. Azonban félreértés ne essek, ez az akció nem arról szól, hogy abban az órában különleges akciók, kedvezmények várják majd a vásárlókat adott üzletekben.

A jótékonysági akció egyik nagykövete Árpa Attila, akinek sármos, macsós külseje érző szívet takar és aki boldogan állt a kezdeményezés mögé. Elmondta, hogy bízik abban, hogy más ismert közéleti személyiségek is jó hírét viszik a programnak és minél több hazai üzlet érez majd késztetést arra, hogy részt vegyenek a segítségnyújtásban.

Egy órányi nettó árbevétel nem feltétlen jelent komoly kiesést egy cég életében, viszont, ha összeadódnak a sok-sok helyről érkező felajánlások, akkor a végeredmény akár nagyon nagyra is nőhet. Dr. Nagy Anikó a Heim Pál Gyermekkórház főigazgató főorvosa az MR kampányról a következőket mondta:

“A Heim Pál Gyermekkórház Európa legnagyobb önálló gyermekkórháza, ahol évente 500 000 járóbeteg és 37 000 fekvőbeteg gyermeket gyógyítunk meg. Nagy célunk a gyermekek MR vizsgálatát biztosító és befogadó épület és MR készülék beszerzése. Jelenleg Magyarországon nincs gyermekek vizsgálatára specializálódott önálló MR laboratórium, mely a pontos diagnosztika feltétele.

Ezért nagy álmunk valósulna meg, ha a Heim Pál Gyermekkórház ilyen készülékkel rendelkezne. A daganatos és idegrendszeri betegségek időben való felismerésének egyik fontos feltétele az MR vizsgálat, mely teljesen fájdalommentes diagnosztikai módszer és nincs ismert mellékhatása. Nagy előnye a CT vizsgálatokkal szemben, hogy nem jár sugárterheléssel. A Heim Pál Gyermekkórház ezekből az egy órányi felajánlásokból befolyt pénzösszegből olyan készüléket vásárol, mely a jövőben az egész országot kiszolgálva sok-sok kisgyermek gyógyulását segítheti. ”

Berkes Gabriella a Heim Pál Gyermekkórház kommunikáció és PR- marketing vezetője a következő mondta meghatódva a legelső megkeresésünket követően, amikor felvázoltuk neki elképzeléseinket:

“Én személy szerint hiszek a csodákban és szeretek nagyokat álmodni. Dédelgetett vágyam volt megvalósítani a Gyermekkórház számára egy hasonló nagyszabású programot, de arra magam sem számítottam, hogy a Thomas

Breitling Hungary bekopogtat hozzánk egy ekkora ötlettel. A Heim Pál Gyermekkórházban naponta történnek csodák. Orvosaink, nővéreink és a kórház teljes személyzete emberfeletti odaadással segítik kis betegeink gyógyulását. Óriási segítséget jelentene a kórház és a beteg gyermekek számára egy saját MR készülék. Hiszem, ha sok jó ember elindul egy irányba, egy fantasztikus cél érdekében, akkor annak sikerülnie kell!”

A részvételi szándék elküldéséhez nincs szükség másra, mint a www.adunkegyorat.hu weboldalt felkeresése után a “Regisztráció” menüpont alatt elérhető adatlap, valós adatokkal történő kitöltésére. A jótékonysági akcióban történő részvétel és a nettó árbevétel felajánlása önkéntes.

Thomas Breitling Hungary: ADUNK EGY ÓRÁT