Adj az ARC-ra, tegyél a cenzúrára! Támogasd a 15. ARC kiállítást!

ADJ AZ ARCRA,
hogy idén is végignézhesd a legjobb 100 plakátot közéletről, kultúráról, közösségről!

ADJ AZ ARCRA,
hogy Budapest egyik legismertebb képkulturális rendezvénye független legyen a mindenkori politikai és gazdasági csatározásoktól!

ADJ AZ ARCRA,
támogasd a szabad véleménynyilvánítást, mert mondanivaló továbbra is akad bőven!

ADJ AZ ARCRA,
mert a céges támogatói oldalon sajnos megfogyatkozott a bátorság!

ADJ AZ ARCRA,
és élvezd idén is Budapest legnagyobb szabadtéri kiállítását!

ADJ AZ ARCRA,
mert segítséged nélkül idén bajban leszünk!

MIT TUD AZ ARC?

 • Jeligés pályázata mindenki számára nyitott, így bárki lehet kiállító
 • Az ARC óriásplakát kiállításokon 15 éve csakis a Te véleményed számít!  Olyan eszköz kerül a kezedbe, amit máskor valamilyen gazdasági vagy politikai autoritás használ egyirányú kommunikációra
 • Az évente beérkező 1000-1500 pályaműből különböző diszciplínák képviselőiből összeállt zsűri választja ki a kiállítási anyagot
 • A kiállításra kiválasztott 80-100 darab óriásplakát társadalomkritikáról, szolidaritásról, humorról, egyedi látásmódról tanúskodik
 • Széles nyilvánosság előtt, 20 000 nm-en, köztéren, három héten át kerül megrendezésre a kiállítás. Több százezer ember várja minden évben
 • A kiállított óriásplakátokon kortól, nemtől, szakmától, szociális helyzettől, nemzeti hovatartozástól függetlenül, képi és szöveges formában, bárki üzenhet
 • A kiállítás napi 24 órában, mindenki számára ingyenesen látogatható
 • Az ARC nem szimplán egy kiállítás, hanem azok közössége, akik kiállnak civil ügyek, a szólás szabadsága, az átlátható pályázati rendszer, a nyilvános térben történő, elitizálódástól, egyoldalúságtól és belterjességtől mentes kulturális tartalom mellett
 • Többeknek trambulint jelent a pályázat és kiállítás. Számos sikeres képalkotó próbálta ki magát először az ARC-on,  a kiállítás következményeként jó páran nem csak tapasztalathoz, munkalehetőséghez is jutottak
 • Az ARC analógiájára 7 éve rendezzük meg a Gyerek ARC-ot. Képviselünk, és kommunikációs tanácsainkkal támogatunk civil ügyeket

ARC-ról még többet itt: 

http://www.arcmagazin.hu
https://www.facebook.com/ArcMagazin
http://prezi.com/rzrlphehugfi/?utm_campaign=sha…

AMINK MÁR MEGVAN

Barter szerződések keretén belül rendelkezésünkre állnak a pályázatot és a kiállítást hirdető médiafelületek, valamint az eseményhez szolgáltatásokat nyújtó partnereink. A pályázat nyerteseinek díjcsomagjába kisebb támogatóink ajánlottak fel díjakat.

AMIRE GYŰJTÜNK

 • Közterületfoglalás: 700 000 HUF
 • Kiállítási installációk kihelyezése és bontása: 3 000 000 HUF
 • Biztonsági szolgálat: 1 200 000  HUF
 • Konténer, mobil WC, takarítás, hulladék konténerek: 400 000 HUF
 • Plakátok nyomtatása: 1 000 000 HUF
 • Plakátragasztás: 360 000 HUF
 • Áramfogyasztás: 300 000 HUF

Összesen: 6 960 000 HUF

TÁMOGATÓI KATEGÓRIÁK

1500 HUF (5 USD) – Belépőjegy
Támogasd egy belépő árával a kiállítást, és facebook profil badge-t küldünk neked, “Adok az ARC-ra, teszek a cenzúrára!” felirattal, valamint neved kikerül a kiállításon a támogatói plakátra.

3000 HUF (11 USD) – Páros belépőjegy
Fizess két jelképes belépőt, és neked is küldünk facebook profil badge-t , “Adok az ARC-ra, teszek a cenzúrára!” felirattal, valamint neved kikerül a kiállításon a támogatói plakátra.

5000 HUF  (18 USD) – Családi belépőjegy
Ez a családi kategória, melyért kapod az előző ajándékokat, valamint egy “Adok az ARC-ra, teszek a cenzúrára!”  facebook borítóképet, és ugyanezzel a felirattal képernyővédőt.

10 000 HUF (36 USD) – Kiscsoportos belépőjegy
Látszik, hogy komolyan kiállsz az ügyért. Kapod az előző ajándékokat, és tiéd lehet  egy korlátozott példányszámú “Adok az ARC-ra, teszek a cenzúrára!” feliratú vászontatyó .

30 000 HUF (108 USD) – Nagycsoportos belépőjegy
Ezzel jelképesen 20 ember számára teszed elérhetővé a kiállítást – az eddigieken túl “Adok az ARC-ra, teszek a cenzúrára!”  pólót juttatunk el neked.

60 000 HUF (215 USD) – Csoportos visszatérő jegy
Elnök vagy! Engedd meg, hogy kontrabarter-szuperkavarással leszervezzünk neked egy egy havi jógabérletet a Mandala Stúdiókba. Szeretnénk meghívni a díjátadóval összekötött sajtótájékoztatónkra, és várunk a kiállítói találkozón is.

150 000 HUF (540 USD) – Tulajdonosi jegy
Jelképesen tulajdonosa lettél a 15. ARC kiállításnak. A Te nevedet aranyszínű tintával írja minden kreatív magyar! Élvezd a negyedéves Mandala jóga minden percét! Szeretnénk meghívni a díjátadóval összekötött sajtótájékoztatónkra, és várunk a kiállítói találkozón is.

400 000 HUF (1440 USD) – Dísztribün jegy
Mától az ARC jelképes elnöki tanácsának elnöke címet viseled! Lazíts, nyújts, kényeztesd magad egész éven át a Mandala Jógastúdiókban! Szeretnénk meghívni a díjátadóval összekötött sajtótájékoztatónkra, és ha Te is úgy akarod, bemutatunk Téged a nyilvánosságnak. Várunk a kiállítói találkozón is!

Az ajándékok átvételéről a facebookon és az indiegogo-n keresztül adunk tájékoztatást.

                            

                                           

                                         

KIÍRTUK!

Magyar álom címmel kiírtuk a 15. ARC közérzeti pályázatot. Bízunk benne, hogy a legjobbakat a Ti támogatásotokkal be is tudjuk mutatni a 15. ARC kiállításon.
Leadási határidő: 2015. 
július 21.
Részlet a kiírásból: „Miről álmodsz, és mekkorát?.. Arról, hogy a magyar foci méltó lesz régi nagy híréhez, vagy hogy minden korrupt fazont elszámoltatnak egyszer?… Mi van az álmodban: bor, búza, békesség? Haverok, buli, facebook? Szabadság, egyenlőség, testvériség? Vagy Isten, Haza, Család?  Magyarul álmodsz, vagy idegen nyelven? Van olyan, hogy magyar álom?… Vagy egyáltalán nem álmodozni kéne, hanem felébredni?”

Rendhagyó kommunikációval hirdetjük a pályázatot: 30 tavalyi ARC kiállító önkéntesen vállalta, hogy nem csak arcával, hanem álmát megosztva áll ki az ARC értékei mellett a hirdetési felületeken. 

Addig nyújtózkodunk, ameddig az adományotokból összegyűlt takaró engedi! A kiállítást 2015. szeptember 11-27. között tervezzük megrendezni.
Pályázz itt: www.arcmagazin.hu