Adam Ajkay az idei első VIVA PUSH felfedezett

adam_ajkay_viva_pushA tavaly ősszel indult VIVA PUSH minden hónapban más-más feltörekvő formációt ismertet meg a hazai közönséggel. 2015–ben elsőként Adam Ajkay a zenecsatorna támogatottja. A népszerű DJ számos ismert hazai klub rezidense, aki olyan nemzetközi sztárokkal is színpadra lépett már, mint Skrillex és a Knife Party.

A VIVA PUSH tavaly szeptemberben indult az MTV hasonló nevű kezdeményezésének mintájára, célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő előadókat ismertessen meg szélesebb közönséggel, többek között speciális tartalmak, emelt számú klipjátszás és online felületeken való részvétel segítségével. A StadiumX, Vekonyz, a Wellhello és a Rendes Pénz után januárban Adam Ajkay a zenetévé felkaroltja. A kezdeményezésnek nemzetközi fronton többek között olyan előadók köszönhetik sikereiket, mint John Newman, Lorde, Sam Smith vagy Iggy Azalea.

Adam Ajkay kezdetben a sport, pontosabban a BMX szcénában vívta ki magának az ismertséget, emellett az elektronikus zene területén is hamar felfigyeltek rá: DJ-ként tűnt fel. Tehetségének köszönhetően hamarosan már meghatározó partysorozatokon játszott, ahol nem kisebb nevekkel lépett színpadra, mint Bare Noise, Bar9, Skrillex, Borgore, Porter Robinson, és a Knife Party. Eddigi pályafutása során több stílusban is kipróbálta magát: belekóstolt az electro/dubstep, a house és a tech-house világába, rendszeresen játszott a Hajógyári Sziget legendás after klubjában a Coronita-ban, majd az UP! The Club rezidense lett. 2014 óta az egyre sikeresebb partysorozat, a World IsMine oszlopos tagja, ahol nem kisebb nevekkel játszik együtt, mint a Borgeous, TJR, DYROés Tujamo.

Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy én lettem a januári VIVA PUSH felfedezett, remélem, hogy ennek köszönhetően még többen megismernek majd itthon.” – mondta Adam Ajkay, aki jelenleg olyan hazai klubokban és fesztiválokon játszik, mint például a Play, a R.I.O, a ReMIX,vagy a Budapest Park.

A VIVA PUSH óriási lökést adhat a feltörekvő előadóknak, és színvonalas, friss zenéket ismertethet meg a szélesebb közönséggel. 2015 januárjában a tévécsatorna ezúttal Adam Ajkay-ra helyezi a hangsúlyt.