Abaházi Csaba: „Robbie Williams meghatározza az életünket”

abahazi_csabaAbaházi Csaba nagy izgalommal készül az augusztusi Robbie Williams koncertre, hiszen a népszerű műsorvezető már a kezdetek óta figyelemmel kíséri a brit fenegyerek karrierjét – nem véletlen, hogy egész családja rajong a világsztárért. A nyár egyik legnagyobb koncertjére a Class FM jóvoltából a szerencsés rádióhallgatók ezen a héten 50 darab belépőjegyet nyerhetnek, és együtt csápolhatnak az első sorok egyikében Abaházi Csabával.

 

Hazánk piacvezető rádiója a Class Nyár programsorozat keretein belül különleges koncertélményekkel kedveskedik a több millió, hűséges hallgatónak: ezen a héten a legszerencsésebbek Robbie Williams Let Me Entertain You Tour című turnéjának budapesti koncertjére nyerhetnek belépőjegyeket. A rajongók között, az első sorok egyikében ott lesz a Class FM műsorvezetője, Abaházi Csaba is, aki a kedvenc Robbie Williams slágerekhez kapcsolódó emlékeiről és koncertélményeiről mesélt.

 „A kezdetek óta rajongok Robbie-ért, kiváltképp a kissé punkos, rockos dalok miatt. Szólókarierrje kezdetén voltam egy buliján Bécsben, ahol ”csak” 10.000 ember volt jelen, mégis ez volt életem egyik legjobb koncertélménye: emlékszem ott és akkor szerettem meg a Let me entertain you-t, ami azóta is minden Robbie buli nyitó dala, sőt most a turné címe is” – mondta a rádiós, aki azt is elárulta, hogy rajongását egész családjára átragasztotta. „Robbie Williams meghatározza az életünket: van pólónk, bögrénk, sapkánk, mind kirakva a polcon, és persze a kocsiban is mindig a megunhatatlan klasszikusok szólnak. Sőt, a feleségem, Laura regisztrált fan, minden héten kapja a hírlevelet, így előbb tudott a koncertről, mint én. Emlékszem, éppen adásban voltam mikor ujjongva felhívott, hogy Robbie újra Magyarországra érkezik – így természetesen idén is ott a helyünk az első sorban” – mesélte Abaházi Csaba, aki azt is elárulta, hogy fiai egészen kicsi koruk óta szeretnének eljutni a popsztár koncertjére, így idén augusztusban az egész család együtt bulizik majd.

robbie

A felejthetetlen élményekkel kecsegtető koncertre a rádió a héten többek között Nagy Katalint, egri Class FM hallgatót juttatja el, akit hatalmas meglepetésként ért a hír, hogy nyert. „Amikor megtudtam, hogy Robbie Williams koncertjegyeket lehet nyerni a Class FM-en, arra gondoltam, nem lehet, hogy ne én legyek a szerencsés, a kezdetek óta imádom Robbie-t!  Amikor Abaházi Csaba felvette a telefonkagylót, és elmondta, hogy én nyertem a páros jegyet, először el sem hittem! Fantasztikus élmény lesz, már számolom vissza a napokat!” – mesélte lelkesen Katalin.

A 4 hónapon át tartó Class Nyár 2015 keretein belül a rádió Robbie Williams mellett olyan világhírű előadókhoz hozza közelebb a hallgatókat, mint a sztár DJ David Guetta, a páratlan hanggal megáldott John Newman, a R&B és soul énekesnő Emeli Sandé, a Wellhello, a fiatalabb korosztály kedvence a bájos Violetta, sőt, a sportrajongók a Forma 1-re is kijuthatnak. A legszerencsésebbeknek a belépőjegyen felül lehetősége nyílik a színfalak mögött, személyesen is találkozni a sztárokkal. Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és részt venni Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál, Argyelán Krisztánál, vagy a Morning Show műsorvezetőinél a játékban!

Class Nyár 2015 – Világsztárok nyara a Class FM-en!