A wizztours.com oldalon már elérhetők az utazási csomagok

Wizz Tours_20131002


Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere és Rácz Adrienn Wizz Air Nagykövet jelentették be a Wizz Tours indulását Budapesten.

  A Wizz Tours, a Wizz Air új online utazási platformja már elérhető a wizztours.com oldalon, ahol mától lehet utazási csomagokat foglalni. A Wizz Tours Magyarországon és Lengyelországban indult el, hogy az utazni vágyók még kényelmesebben intézhessék foglalásukat. Az utazók most még többet takarítanak meg a kiváló ár-érték arányú utazási csomagokkal*, amelyek a Wizz Air alacsony viteldíjait több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival párosítják. A Wizz Tours egy teljesen online utazási iroda. Online működése garantálja az alacsony árakat a fogyasztóknak, ahogy ezt már a Wizz Air alacsony viteldíjainak sikere is bizonyította, hiszen a légitársaság szintén az internetet választotta értékesítési csatornának.

A Wizz Tours már azelőtt népszerűvé vált, hogy foglalásokat lehetett volna intézni rajta. A Wizz Tours Facebook oldalán meghirdetett fotóverseny szeptemberben több mint 200 ezer látogatót vonzott, a képekre pedig több mint 12 ezer szavazat érkezett. Budapesten és Varsóban több száz járókelő mutatta meg a köldökét, hogy kifejezze lelkesedését a Wizz Tours tengerparti desztinációi iránt (videó: http://youtu.be/BTjavmhRIGM). Átlagosan naponta 10 ezren látogatták meg a wizztours.com oldalt, már azelőtt, hogy az utazási platform megkezdte volna a működését. A tervek szerint a wizztours.com csomagajánlatait később Magyarországon és Lengyelországon túl további országokra is kiterjesztik.

“Nagy nap ez a mai az utazni vágyóknak Magyarországon, hiszen egy új lehetőség nyílt meg előttük” – mondta Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere Budapesten, egy sajtóbeszélgetésen. –„Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air alacsony viteldíjait Wizz utazási csomagok részeként lehet igénybe venni, így az utasok kényelmesebben foglalhatnak, mintha külön kellene a repülőjegyet és az utazást lefoglalniuk. A Wizz Tours gerincét az olyan országokba közlekedő járataink adják, mint Abu Dhabi/Dubai, Ukrajna, Grúzia, Spanyolország, Olaszország és Izrael. A családok már 89 000 forinttól** lefoglalhatják napsütötte Wizz Tours utazásukat (7 napra) vagy felfedezhetnek egy izgalmas, városnéző desztinációt már 58 000­­ forinttól** (3 nap). Hisszük, hogy a Wizz Air és a Wizz Tours Magyarországon a legjobb választás azoknak, akik alacsony viteldíjakra és nagyszerű utazásokra vágynak” – tette hozzá Mshvenieradze Tamara

 * összehasonlítva a külön intézett repülőjegy és szállásfoglalással.

** A csomagár magában foglalja a repülőjegyet és a szállodai elhelyezést a szövegben jelzett számú éjszakára, személyenként. A repülőjegy magában foglalja az adókat, a nem választható költségeket és egy nagyméretű kézipoggyász árát (56x45x25 cm). Minden feladott poggyászra felár vonatkozhat.

 

 


 

 

 

 

                       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*