A Wizz Air új viteldíj kategóriát vezet be

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma új viteldíj kategóriával bővítette kínálatát. A „Plusz viteldíj” kiegészítő lehetőség az „Alap viteldíj” mellett, előbbi nagyobb rugalmasságot kínál az utasoknak. A repülőjegyen túl a „Plusz viteldíj” magában foglalja a legfeljebb 32 kg-os feladott poggyászt, a nagyméretű kézipoggyászt, a repülőtéri utasfelvételt, az ülőhelyválasztást, az elsőbbségi beszállást és a WIZZ Flex szolgáltatást, amely lehetővé teszi az utazás időpontjának megváltoztatását. A „Plusz viteldíj” kedvezményes csomagárat kínál az utasoknak, amely kedvezőbb, mintha a csak a repülőjegyet tartalmazó „Alap viteldíjon” felül külön vásárolnák meg a benne foglalt kiegészítő szolgáltatásokat. Az új ajánlat bevezetésével egyidejűleg a WIZZ Premium és WIZZ Premium Plus termékek értékesítése felfüggesztésre került.

A „Plusz viteldíjak” már elérhetők a wizzair.com oldalon, és néhány hónap múlva a mobil applikációban is elérhetővé válnak.

„Nagy örömmel jelentjük be az új „Plusz viteldíj” bevezetését” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. „ – A WIZZ folyamatosan azon dolgozik, hogy fejlessze utasai utazási élményét még több lehetőséget és nagyobb rugalmasságot biztosítva számukra annak érdekében, hogy elejétől a végéig kellemes utazásban legyen részük. Azt tapasztaltuk, hogy az utasaink igénylik a kiegészítő szolgáltatásokat, és boldogan tesszük elérhetővé számukra ezt mindent egyben tartalmazó kedvezményes csomagot” – tette hozzá Abrán György.