A Wizz Air új bázist nyit Kassán

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága tegnap bejelentette, hogy 20. bázisát Kassán, Szlovákiában nyitja meg szeptember 14-én, ahol egy Airbus A320 típusú repülőgépet fog állomásoztatni. A repülőgép leszállítása után a légitársaság 2 új útvonal üzemeltetését fogja megkezdeni Kassáról Doncaster Sheffield és Milánó Bergamo repülőterekre.

Az új kassai útvonalakkal együtt a Wizz Air összesen heti 11 járatot kínál három útvonalon Kassáról, a mostani bővítés 50%-os kapacitásbővítést jelent majd az előző évhez képest (2015 októberétől számítva). A légitársaság meggyőződése, hogy szlovákiai terjeszkedése pozitívan hat majd a repüléssel és turizmussal kapcsolatos munkahelyekre, miközben a fogyasztók számára még több alacsony viteldíjú útvonalat tesz elérhetővé. A Wizz Air két szlovákiai repülőtérre üzemeltet járatokat. Jegyek az új kassai útvonalakra már elérhetők a wizzair.com oldalon, a jegyárak 19,99 eurónál** kezdődnek

A Wizz Air új útvonalai Kassáról

 

Úti cél Napok Indulás Viteldíjak**
Milánó Bergamo Hétfő, Péntek 2015. szeptember 14. 19,99 eurótól
Doncaster Sheffield Szerda, Vasárnap 2015. szeptember 16. 24,99 eurótól

           

“Ez a mai bejelentés jól példázza a Wizz Air elkötelezettségét Szlovákia mellett” – mondta Váradi József a kassai sajtótájékoztatón. – „Mindössze másfél évvel ezelőtt kezdtük meg működésünket az országban és már több mint 130 ezren utaztak velünk Kassáról és Poprádról elérhető útvonalainkon. Szlovákia a tizenkettedik ország, ahol bázist létesítettünk. A jövőben is szeretnénk még több alacsony viteldíjat és vonzó útvonalat elérhetővé tenni a szlovák utasaink és az idelátogatók számára” – tette hozzá Váradi József.