A Wizz Air még közelebb hozza Bakut

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy 20% kedvezményt** biztosít a Budapest-Baku útvonalon, minden február 5-én és 6-án intézett foglalásra a wizzair.com oldalon.

Az utasok most 20% kedvezménnyel foglalhatják le az alacsony viteldíjakat a Wizz Air Budapest-Baku útvonalára. A Wizz Air menetrendszerinti járatai hétfőn és pénteken indulnak Budapestről Bakuba, a légitársaság visszafelé kedden és szombaton repül.

„A Wizz Air még közelebb hozza Bakut a magyar utasokhoz, hiszen most 20% kedvezménnyel foglalhatják le jegyeiket erre az útvonalra” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „A kétmillió lakosú Baku Azerbajdzsán fővárosa, „Ázsia legeurópaibb városa”, a Kaszpi-tengeri és a kaukázusi régió kulturális központja. Bakut szubtrópusi klímája, gazdag történelmi öröksége és kedvező elhelyezkedése teszik izgalmas, vonzó desztinációvá. Kiváló úti cél városnézéshez, tengerparti pihenéshez egyaránt, ráadásul kereskedelmi és gazdasági szerepe miatt az üzleti utazók számára is érdekes célpont” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

** A 20% kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem válaszható költségeket, valamint egy kisméretű kézipoggyász díját. A kedvezmény csak az új foglalásokra érvényes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*