A Wizz Air bemutatja a Kapitányi Útlevelet

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette új kezdeményezését, amely lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy megnézzék a pilótafülkét, amíg a repülőgép a földön van. A Wizz Kapitányi Útlevelet a wizzair.com oldalról lehet letölteni, ez az első lépés a pilótafülkéig vezető izgalmas kalandban. A légitársaság flottája 45 darab Airbus A320 repülőgépből áll, aki összegyűjt hat pecsétet az útlevélben, meglátogathatja az egyik repülő pilótafülkéjét. Minden Wizz Air járattal történő utazásért egy pecsét jár. Az útlevelet a http://wizzair.com/hu-HU/kids oldalról lehet letölteni és kinyomtatni, ezt kell bemutatni a légiutas-kísérőknek, hogy megkapják a pecsétet.

A Wizz Air légiutas-kísérői meglátogatták a Lengyel-Angol Mentis Iskolát, hogy bemutassák a Wizz Kapitányi Útlevelet a tanulóknak. Egy repülésről szóló izgalmas tanóra után egy kis előkarácsonyi ajándékkal lepték meg a gyerekeket, akik elsők között kapták meg a Wizz Kapitányi Útlevelet is.

„Mi a Wizz Airnél hiszünk abban, hogy a legtöbbeket már gyermekkorukban megérint a repülés iránti szenvedély, és sokszor elég egy apróság, hogy örök szerelembe essünk a fellegekkel” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „A Wizz Kapitányi Útlevél kezdeményezés célja, hogy még izgalmasabbá tegyük a járatainkon való utazást a gyerekeknek, hogy örömmel várják majd a következő utazásukat. Hat utazásért a jutalmuk egy látogatás a pilótafülkébe a légiutas-kísérőink és a kapitány társaságában. A szülőknek is pozitív ez a kezdeményezés, hiszen a gyermekek vidáman és várakozásteljesen tekintenek a következő utazásukra, és ki tudja, talán épp ennyi kell ahhoz, hogy egy nap a gyermekükből is pilóta legyen” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*