A Wizz Air 20 százalékkal csökkenti jegyárait

Wizz Air_03092013_Kiss Berny légiutas-kísérő és Böszörményi Ernő első tisztA Wizz Air ma bejelentette, hogy egy napra 20 százalékkal csökkenti viteldíjait szeptemberi akciója keretében. A kedvezmény minden holnap, azaz szeptember 4-én intézett foglalásra és minden útvonalra érvényes.

 A Wizz Air megerősítette, hogy 96 desztinációjának bármelyikére holnap még kedvezőbb áron foglalhatnak az utasok, mivel további 20% kedvezményt kapnak az egyébként is alacsony viteldíjakból. Szeptember első napjaiban a Wizz Discount Club tagjai különleges ajánlatokhoz fértek hozzá, ezek sikerét látva döntött a Wizz Air a 20 százalékos „Hosszabbítsa meg nyaralását” promóció elindítása mellett. A Wizz Discount Club tagjai már lecsaptak a lehetőségre, most viszont bárki 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatja le utazását.

 „A Wizz Air folyamatosan arra törekszik, hogy a legalacsonyabb viteldíjakat biztosítsa utasainak” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs menedzsere. – „A 20 százalékos szeptemberi promóciónak köszönhetően most mindenki megkapja azt a kedvezményt, amelyet alkalmanként a Wizz Discount Club tagjainak kínálunk a klubtagoknak járó garantált kedvezményen túl. Azt javasoljuk a legjobb ajánlatokra vadászóknak, a diákoknak, akik még nem akarnak visszaülni a padba és a szülőknek, akik még nem pihenték ki magukat eléggé, hogy hosszabbítsák meg nyaralásukat és szeptember 4-én csapjanak le az egyik kedvezményes repülőjegyünkre” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

 * A 20 százalékos kedvezmény az adókkal és a nem opcionális költségekkel együtt értett viteldíjra vonatkozik, amely egy kisméretű kézipoggyászt foglal magában. A kedvezmény a foglalási díjra nem vonatkozik és csak az új foglalásokra érvényes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*