A Wizz Air 20% kedvezmény​t biztosít minden mobil applikáció​val intézett foglalásra január 23-án éjfélig

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy 20 százalék** kedvezményt biztosít minden Apple vagy Android applikációjával intézett foglalásra. Mindkét applikáció ingyenesen letölthető, és számos felhasználóbarát funkcióval rendelkezik, mint például a valós idejű járatfigyelés, a repülőjegy foglalás és annak módosítása vagy a mobil utasfelvétel. A légitársaság most 20 százalék kedvezményt ad minden január 22-én és 23-án, mobil applikációival intézett foglalásra.

„Ki mondta, hogy az ünnepekkel az utazások idejének is vége?” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Annyi lehetőség van, egy átlagos hétvégét is tölthetünk romantikus kirándulással vagy kalandos utazással. Ma még eggyel több okot tudunk, amiért érdemes letölteni ingyenes okostelefon-applikációinkat, hiszen a kedvezménnyel tovább csökkenthetőek amúgy is rekord-alacsony áraink. Hiányzik a napsütés, friss hegyi levegőre vágyik, vagy valami meglepetést tervez Valentin napra? Miért nem foglalja le repülőjegyét és fedez fel egy új országot? Január 23-án éjfélig ezt most még pénztárcakímélőbb módon teheti meg” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

** A 20 százalékos kedvezményt az adókkal és nem opcionális költségekkel együtt értett viteldíjra vonatkozik, amely magában foglalja egy kisméretű kézipoggyász árát. A kedvezmény csak az új foglalásokra érvényes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*