A VinCE Balaton szervezői jelentik: túlélték a vihart!

 A VinCE Balaton továbbra is várja vendégeit

 

A tegnap éjjeli félelmetes, jégesővel és 80 km/órás széllel érkező ítéletidőben szerencsére nem sérült meg senki, ami köszönhető a biztonsági őrök határozott és „percre kész” fellépésének is, elsősorban a felszerelések, főleg a sátrak rongálódtak meg. Közben a Kékszalag a tervek szerint elrajtolt, ami igazolja, hogy a szerdai vihar után már csak derűsebb időjárási kilátásokkal számolhatunk. A szervezők a sátrakat faházakkal pótolták, így várhatóan a mai nap délutánjára már zavartalanul, teljes díszben fogadhatják a különleges borokra és gasztroélményekre vágyó vendégeket.

 

 

Yacht élménykurzusok – fedélzetre pohárral a kézben!

 

Az időjárási előrejelzések szerint a vihar továbbvonult, és ugyan borús időre még számíthatnak az éppen a Balaton északi partján nyaralók de a szervezők alapvetően úgy készülnek, hogy hajóik kifutnak. A Zwack Mentorhajókon a világ legnépszerűbb champagne-jától egy fehérboron, egy rozén és egy vörösboron keresztül egészen a Zwack & Soda koktélig sokat tanulhatunk, de izgalmasnak ígérkezik a Balatoni Gasztrotérkép hajó is ma 14.30-kor csupa balatoni borral. A hajókra a helyszínen is lehet jegyet vásárolni a VinCE Bárban korlátozott mennyiségben.

 

 

Még két versenyző indulhat a HordóDalnok versenyen!

 

A VinCE Balaton borfesztivál szombati napján mutathatják meg pályakezdő zenészek, hogy szerintük milyen zene illik egy trendi borhoz. A győztes értékes nyereményekkel térhet haza, köztük egy négy fős wellness-hétvégével a harkányi Dráva Hotelben, sok-sok borral, reklámlehetőséggel. Vasárnap, a VinCE zárónapján az Aurevoir zenekar lép fel fergeteges hangulatot garantálva.