A Tork szappanadagolója „könnyen használható” minősítést kapott

Tork Skincare_end user1A Svéd Reuma Egyesület szerint mind a felhasználók, mind a takarítók élvezhetik a könnyű használhatóság előnyeit

A nyilvános mosdókban a higiéniai eszközöknek mindenki számára hozzáférhetőnek kell lennie, beleértve azokat a felhasználókat is, akiknek gondot okoz erőt kifejteni a kezükkel. Gondolva az idősebbekre, a kisgyermekekre és azokra, akik egészségügyi okból nehezebben használják a kezüket, az SCA és globális márkája a Tork megújult szappanadagolót vezet be, amelynek használata rendkívül egyszerű a végfelhasználók és az eszközöket tisztító és utántöltő személyzet számára egyaránt. Ez már a második , amelyiket egy független szervezet bevizsgált és ellátta a „könnyen használható” minősítéssel.

A szappanadagolás a hétköznapok része és rutinfeladatnak tűnik, de mégis vannak, akiknek nehézséget okozhat, elsősorban azoknak az embereknek, akik nem tudnak megfelelő erőt kifejteni a kezükkel, például a gyerekek, az idősek vagy azok, akik valamilyen sérüléssel vagy egészségügyi problémával küzdenek. Az új Tork szappanadagolók egyszerű használatot biztosítanak, melyeket egy független szervezet, a Svéd Reuma Egyesület (SRE) vizsgálata során könnyen használhatónak minősített. Az új adagolócsalád a Tork minden szappan-, fertőtlenítő-, és kéz és testápoló termékéhez kínál könnyen használható megoldást.