A titokra fény derült – Jön a Botrány harmadik évada!

132836_GROUP_02Az elnök viszonya többé már nem titok. Amerika első embere kolléganőjével csalta meg feleségét, ami jócskán kiverte a biztosítékot. Mindenki a szeretőre kíváncsi. Olivia Pope élete legnehezebb helyzetébe került. Így végződött a Botrány második évada, most pedig itt a folytatás.

A tengerentúlon több, mint tizenkétmillió néző volt kíváncsi arra, hogy a kríziskommunikáció nagymestere, Olivia Pope hogyan lábal ki élete legnehezebb szituációjából. Titkára, hogy viszonyt folytat az amerikai elnökkel, fény derült. A Botrány című sikersorozat történetének folytatása a harmadik évad legújabb epizódjaival március 24-én érkezik a magyar képernyőkre a Universal Channel műsorán. És bár a második széria záró-epizódja jócskán tartogatott meglepetéseket, a folytatást sem bízta a véletlenre Shonda Rhimes.

Hogy hogyan áll talpra a csapat azután, hogy a szerelmi botrány után minden ügyfelük szerződést bont; hogy mi lesz Olivia és Fitz kapcsolatával; hogy mi köze van a Fehér Házhoz Olivia apjának; az a Botrány legújabb epizódjaiból kiderül.

Botrány 3. évad – március 24-től dupla epizódokkal minden hétfőn a Universal Channel műsorán!

KERRY WASHINGTON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*