A Terápia teljes első évada regisztráció nélkül az HBO GO-n!

Forrás: http://www.hbo.hu

Forrás: http://www.hbo.hu

Hamarosan a második évaddal folytatódik a magyar HBO saját gyártású sorozata, a Terápia: október végétől újra találkozhatunk a Mácsai Pál alakította Dargay András pszichológussal és pácienseivel. Aki eddig még nem látta vagy szeretné újra felidézni az első évadot, annak mostantól három hónap áll rendelkezésére, hogy megnézze a Terápia első évadának 40 részét az HBO GO-n, regisztráció nélkül.

Az HBO saját gyártásában készült, 2012-ben bemutatott Terápia I. évada a pszichoterápia zárt ajtók mögötti világát mutatja be. A sorozat mind a nézők, mind a kritikusok körében nagy népszerűségnek örvendett, ezért az HBO elkészítette a folytatást: a Terápia második évada októbertől látható az HBO-n és az HBO GO-n. Azok számára, akik eddig még nem látták, vagy csak újra szeretnék nézni az első évadot, mostantól három hónap áll rendelkezésükre, hogy az HBO online filmtárában, az HBO GO-n regisztráció nélkül megnézzék a 40 részes sorozatot. Ehhez nincs szükség másra, csak aktív internetkapcsolatra, valamint egyre a következő eszközök közül: számítógép, táblagép, okostelefon vagy SmartTV.

A Terápia első évadában Dargay András (Mácsai Pál) pszichológus magánprakszisán keresztül öt páciens legmélyebb problémáit ismerhetjük meg, ám hamar kiderül, hogy a pszichológus is segítségre szorul. És ezzel beigazolódik: mindenki rejteget valamit. Hé! tfőn régi páciense, a „problémásan szexi” Laura (Marozsán Erika) érkezik a rendelőjébe. Kedden egy igazi nagymenő üzletember, Máté (Nagy Ervin) ül a kanapén, aki emberi sorsokat súlyosan befolyásoló döntése következményeit viseli. Szerdán a 16 éves tornászlány, Zsófi (Sztarenki Dóra) jön terápiára: mindkét karja gipszben, kerékpáros baleset érte, és a biztosító pszichológusi szakvéleményt kér, hogy nem volt-e öngyilkossági szándék a háttérben. Csütörtökön egy pár, Petra és Tamás (Szamosi Zsófia, Nagy Zsolt) keresi a választ a kérdéseire András kanapéján. A munkájában! sikeres nő ugyanis hezitál, hogy megtartsa-e a babát, melyre korábban annyira vágyott. Pénteken András keresi fel tíz éve nem látott mentorát, Ágnest (Csákányi Eszter), és hamar kiderül, hogy a látszólag sikeres és boldog kétgyerekes családapát belső bizonytalanságok gyötrik, és a házassága (Für Anikó) is válságba jutott.

A Terápia első évadának összes része mostantól regisztráció nélkül elérhető az HBO GO-n három hónapon keresztül, november 30-ig.
A Terápia második évada októberben érkezik az HBO-ra &eacu! te;s az HBO GO-ra.