A Tankcsapda játszik a mínusz egyedik napon

Vető Viktória a Sziget Kulturális Szervezőiroda sajtófőnöke

Vető Viktória a Sziget Kulturális Szervezőiroda sajtófőnöke Fotó: Juhász Melinda

A Tankcsapda játszik az amerikai Blink 182 zenekar előtt a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 11-én a Pop-Rock nagyszínpadon – közölték a szervezők az MTI-vel szombaton.

    Tájékoztatásuk szerint immár megvan a Sziget Fesztivál Pop-Rock nagyszínpadának összes fellépője.
    A Tankcsapda a budapesti Ivan & The Parazol, a szentpétervári Leningrád, és a brit The 1975 után zenél a mínusz egyedik napon.
    A fesztivál nulladik napján, augusztus 12-én lép fel az amerikai Queens of the Stone Age, majd az Opening Show a Deadmau5 celebrálásában.
    Szerdán, augusztus 13-án a brit Placebo és az amerikai Skrillex, csütörtökön az angol Lily Allen valamint a Macklemore & Ryan Lewis formáció zenél.
    Másnap, augusztus 15-én a walesi Manic Street Preachers és az amerikai Korn lép fel a nagyszínpadon.
    A hétvége első napján, augusztus 16-án a londoni Madness és a brit Prodigy, augusztus 17-én pedig az amerikai hip-hop duo az OutKast játszik, majd az End Show koncertje zárja a hetet, Calvin Harris közreműködésével.
    Az első Sziget óta szinte mindegyik fesztiválon fellép a fennállásának 25 születésnapját idén ünneplő Tankcsapda.
    A közleményben idézi Lukácsi Lászlót, a rockzenekar alapítóját, aki azért is örül a szigeti fellépésnek, mert a születésnapi jubileumi sorozat részeként mindössze hét alkalommal koncerteznek a nyáron – írták a közleményben.

Forrás:MTI