A Szigeten az esőernyő csak dekoráció

Az esőernyők csak dekorációk. Minden más a beléptető kapuknál marad.

Az esőernyők csak dekorációk. Minden más a beléptető kapuknál marad.

Máig kegyesek voltak az égiek a fesztiválozókhoz, ma azonban menthetetlenül megérkezett az égi áldás. A szemerkélő eső ellenére tömött sorokban érkeztek a Sziget Fesztiválra, hiszen ma van az egyik legizgalmasabb nap a fellépőket illetően, de inkább csak azok érkeztek, akik nem maradnak hajnalig. A szigetlakók ugyanis már régen beköltöztek. Volt, aki esőkabátban volt, többen esőernyővel érkeztek és láttunk olyant is, aki mindkét kelléket használta azért, hogy megőrizze az erre az alkalomra készített művirágokkal teletűzdelt hajkoronáját.

Az esőernyők azonban valószínűleg biztonsági megfontolásból, a beléptető kapunál maradtak. A fesztiválra érkezők választhattak, hogy megőrzésre átadják a számmal ellátott ernyőket és áznak a szitáló esőben, vagy visszafordulnak. Természetesen csak kevesen fordultak vissza, főként azok, akik olyan technikai eszközzel érkeztek, amelyet nem tudtak megóvni az esőtől.

Aki tehát esőben érkezik, ne hagyja otthon az esőkabátot, mert a Szigeten az esőernyő csak dekoráció, az is magasan a fák koronájában, minden mást sűrű elnézések közepette, elkérnek a beléptető kapuknál.

A mai program itt olvasható:

http://www.ustream.tv/telekom-sziget2014