A szereplők elől is titkolják a folytatást

A Botrány című sikersorozat harmadik évada még több izgalmat, fordulatot és felkavaró jelenetet tartogat a nézők számára. Olivia Pope kríziskezelő csapatának hackere, Huck is előveszi még sötétebb oldalát. A sorozatról az őt alakító Guliermo Diaz és a Jack Ballardot játszó Scott Foley mesél.

A Universal Channel sikersorozata, a Botrány története mindig is tele volt váratlan fordulatokkal és fejleményekkel. A harmadik évad azonban rácáfol a korábbiakra és még több izgalmat hoz. Shonda Rhimes írói csapatának tehetsége még magukat a színészeket is meglepi egy-egy alkalommal, hiszen ők sem tudnak arról, melyikükre mi vár majd.

„Sosem mondják el az alkotók nekünk sem, hogy az évad hova fut ki, mi történik majd. Ugyanúgy meglepetésként ér minket egy-egy fordulat, mint a nézőt, mert csak a forgatókönyvet látjuk, azt a forgatást, ami ránk vár” – mondta Guliermo Diaz, aki azt is elárulta, hogy a harmadik évadban még több részlet derül ki karaktere múltjáról is egy-egy visszatekintésnek köszönhetően. – „Szerintem a Botrány egy nagyon szórakoztató sorozat. Hazamész, kitöltesz egy pohár bort és megnézed, elfelejted a problémáidat. Sokszor jól esik más emberek gondjait, kríziseit látni, mert ilyenkor úgy érzed, hogy a saját életed nem is olyan rossz, rendben vagy. Az is biztos, hogy a szériához kapcsolódó interaktivitás is sokat segít. Hetente szoktunk a premier epizódok alatt élőben twitterezni a rajongókkal, és egyébként is sok kérdést, észrevételt kapunk” – tette hozzá a Botrány nem épp galamblelkű hackere, aki számos véres jelenetet is leforgatott már a csapattal.

„Boldog vagyok, hogy ezúttal már a teljes évad során a találkozhatnak velem a nézők és forgathatok a stábbal, ez egy fantasztikus dolog. Nagy rajongója voltam a Botránynak korábban is. Amikor két éve olvastam egy forgatókönyvet, azt éreztem, hogy a részese akarok lenni és most sikerült, hiszen Jake nem csak egy-egy epizódban tűnik fel. Amit igazán szeretek a Botrányban, az hogy Shonda Rhimes és az írói csapata minden egyes epizódba rengeteg történetet, fordulatot rak, ami egyszerűen elképesztő.  Az a sztori-mennyiség, ami itt egy rész alatt történik, más sorozatoknál kitesz öt-hat epizódot is, fantasztikus munkát végeznek” – mesélte Scott Foley, aki a sorozatfüggőknek ismerős lehet Az egység vagy a Grace klinika című szériákból is. – „Az ember elképzelni sem tudja, hogy meddig lehet ezt még fokozni és izgalmassá tenni. Ez az évad talán még lenyűgözőbb, mint az eddigiek. Még több minden kiderül az összes karakterről, a B613 titkos szervezetéről. Illetve remélem, hogy egyre nagyobb szerephez jut Jake a szerelmi háromszögben” – tette hozzá a színész, aki a való életben két gyermek boldog édesapja.

Hogy miként segíti Huck Oliviát, vagy hogyan alakul a csapatból kivált Quinn-nel való kapcsolata, valamint mennyi esélye van Jake-nek Oliviánál, az a Botrány legújabb epizódjaiból kiderül.

Botrány – 3. évad minden hétfőn 21:00-tól dupla epizódokkal a Universal Channel műsorán!