A szendvics szíve-lelke

A húsipari piac egyik legjelentősebb szereplője, a Sága Foods Zrt. a kiváló minőséget képviselve megújította párizsi termékpalettáját. A modernizált receptúrájú Sága párizsik továbbra is alacsony zsírtartalmú pulykahúsból készülnek, és a piaci átlagnál lényegesen magasabb, 60-65%-os hústartalommal rendelkeznek. Minden készítmény hozzáadott szója nélkül készül és gluténmentes, a sajtos ízt kivéve pedig laktózt sem tartalmaznak. Bővült az ízválaszték is: a csemegepultokban már hatféle – natúr, füstölt, sajtos, pikáns, pokoli tüzes és snidlinges – változatot kínálnak. A párizsi az 1960-as években került először a magyar fogyasztók asztalára, népszerűsége továbbra is töretlen, hisz évente kb. 30 ezer tonnát fogyasztunk, ennek 20%-át ma már pulykából állítják elő. A Sága piackutatása szerint vásárlási döntéseinkben elsődleges szerepet a friss kinézet és az ízesítés játsszák, a pulykát pedig jobb minőségű – alacsony zsírtartalma miatt – egészségesebb húsnak tartjuk.

 

Nincsen szendvics Sága nélkül!

Ezért alkotta meg a Sága a megszokott minőségben az ízletes pulykahúsból készült natúr pulykapárizsiját. Próbálja ki, és dobja fel vele mindennapjait! Ez az új termék is laktóz és gluténmentes, hozzáadott szója nélkül készül, a piaci átlagnál lényegesen magasabb, 65%-os hústartalmú készítmény. A csemegepultokban 2000 g-os; az önkiszolgáló pultokban 90 g-os szeletelt kiszerelésben is megtalálható.

Az immár hatféle íz változatos szendvicsalapot biztosít az egész családnak, a választást közülük az új csomagolás letisztult, színes eleganciája könnyíti meg a vásárlók számára.

Ajánlott fogyasztói ár:

90 grammos párizsi: 219 Ft