A Szegénység Világnapja alkalmából ajándékokat osztottak hátrányos helyzetű nagycsaládoknak

Különleges ajándékosztásra került sor, amelyet a szűkölködő családoknak szerveztek a Szegénység Világnapja alkalmából. Több mint kétszáz gyermeket és szüleiket leptek meg színes játékokkal és finomságokkal, édességekkel. A csemeték és felnőttek nagy örömmel vették át a csomagokat, és ették az ízletes pizzát.

 Ajándékosztás a Szegénység Világnapja alkalmából

Tavaly a Szegénység Világnapja alkalmából limuzinos, luxusautó felvonulást szervezett a Baptista Szeretetszolgálat százötven rászoruló gyermeknek. Idén hatvanöt nagycsaládnak, több mint kétszáz gyermeknek osztottak játékokkal, üdítőitalokkal, édességekkel teli ajándékcsomagot. Ezzel nyújtottak felemelő és megható pillanatokat számukra. Továbbá a résztvevőket vendégül látták egy szelet pizzára és forró teára.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső fontosnak tartja, hogy felhívjuk a figyelmet, milyen csodálatos dolog jótékonykodni, és segíteni a rászorulókon.

– Mindig rendkívül jó érzés segíteni a hátrányos helyzetű embereken, és az életüket ezzel egy kicsit megkönnyíteni. Minden évben többféle programmal, ajándék- illetve élelmiszerosztással támogatom a szegényebb sorban élőket. Egész évben gyűjtöm az adományokat, és a nagyobb ünnepek során ki is osztom azokat a rászorulóknak. Már hagyománnyá vált, hogy a Szegénység Világnapja alkalmából is segítsek. Igyekszem felnyitni az embertársaim szemét, hogy már egy apró dologgal, étellel is támogatni tudjuk a nélkülözőket. Nagyon sokan jelentkeztek erre az alkalomra is, látszik, hogy sokan rászorulnak a segítségre. Köszönet a támogatásért és a pizzáért a Pizza King Premiumnak és Saad Melhem tulajdonosnak, a Detki Keksznek a finomságokért, a REGIO Játék Kft-nek pedig a játékokért, továbbá a lelkes önkéntesek segítségét.

 Forrás:MTI