A SportKlubos lányok különös Szilvesztere

Megkezdték a visszaszámlálást a SportKlub csinos műsorvezető hölgyei. Marenec Fruzsi társasozással, Molnár Andi házibulival ünnepel.

Molnár Andi hosszú éveken keresztül tánccal töltötte az év utolsó napját is.

sportklub „Tizenhárom évig minden szilveszterkor fellépésről fellépésre jártunk. Egyszer az autópályán ért minket az éjfél. Megálltunk egy pihenőben, és hóangyalt csináltunk Südi Iringóval” – emlékezett vissza Andi, aki azt is elárulta, idén mit tervez – „Tavaly ünnepeltem először az év végét a barátaim körében egy házibulin, ez idén is így lesz” – tette hozzá a MezTelenül háziasszonya.

Marenec Fruzsi nem híve az örült buliknak.

„Mindig olyan szilveszterre vágytam, mint amilyen a tavalyi volt. A barátaimmal otthon voltunk, és társasoztunk. Most még nem tudom mi lesz a program, de nagyon szeretnék kimozdulni kicsit a városból, remélem, összejön” – mondta el Fruzsi.

Szabados Ági idén pihenéssel, és egy pici munkával tölti az év végét.

„Sosem voltam szilveszterkor hatalmas bulikban, nem vagyok híve annak, hogy ezen a napon kötelezően jól kell érezni magunkat. Ilyenkor inkább a barátaimmal, szűk körben várjuk az éjfélt. Idén napközben még a SportKlub Híradójában leszek. Biztosan még jobb hangulat uralkodik majd forgatás közben, mint amilyen amúgy is lenni szokott” – mesélte Ági.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*