A SportKlubon mesél először gyermekéről Bárdosi Sándor

Az olimpiai ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor lesz ma este a Sportklubon Havas Henrik vendége. Bárdosi kisfia a műsor felvételének napján született, a sportoló őszintén beszélt Havasnak az apai örömökről.  Természetesen a Tanár úr azért nem kímélte az olimpikont, de a birkózó nem hagyta magát. Balhék, politika is terítékre kerülnek a Három menet Havas Henrikkel legújabb adásában.

 

A Három menet Havas Henrikkel következő adásánakvendége Bárdosi Sándor lesz – a sportolónak a műsor felvételének napján született meg gyermeke.

Bárdosi Sándor Alex a neve, büszkén mutogatom, gyönyörű kisfiú. 3380 grammal született, az apjára hasonlít, jókötésű baba” – mondta a birkózó – „Bízom benne, hogy vagány gyerek lesz, nem lesz nyámnyila, de nem fogok neki erőltetni semmit, ha ő nem akar küzdősportot űzni, meg fogom érteni.” – magyarázta Bárdosi.

Az örömhír után azonnal jött a fekete leves: köztudott, hogy Bárdosi pályája sosem volt balhéktól mentes, ezt Havas sem hagyhatta szó nélkül. A Tanár úr felemlegette Bárdosi több híres összetűzését, de hozzátette azt is, hogy Hegedűs Csaba a Magyar Birkózószövetség elnöke, akkoriban mégis a sportoló mellé állt.

„Hegedűs Csaba ugyanolyan csibészember volt, mint én, pontosan tudta, hogy olyan embertől, akinek megalszik a tej a szájában, ne várjon senki olimpiai aranyérmet, vagy világbajnoki, Európa-bajnoki érmeket, mert az képtelen rá. Kell egy fajta öntörvényűség” – magyarázta Bárdosi, aki azt is kijelentette, szerinte Havas sem boldogult volna a „piszkos modora” nélkül.

Ha kíváncsi rá, hogy milyen tervei vannak az egykori olimpikonnak, és mit gondol Bárdosi a politikáról, ne hagyja ki a Három menet Havas Henrikkel mai adását.

Három menet Havas Henrikkel minden csütörtökön 19:30-tól a SportKlub műsorán