A Profi kereszttüzében a Budapesti Zsaruk

Egy éve debütált a BRFK podcast sorozata, műsorvezetőinket az évfordulós adásban torta helyett kérdések sorozata várta. Egy igazi profitól.

A budapesti rendőrök a rendőrség történetében egyedülálló podcast sorozatot indítottak 2020. február 17-én „Budapesti Zsaruk” címmel. Műsorvezetőinkkel, Gál Sándor r. alezredessel, a BRFK Életvédelmi Osztály vezetőjével, és Szabó Gergely r. főtörzsőrmesterrel, a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozójával azóta a nézők és a hallgatók minden héten, csütörtökön találkozhattak a BRFK Facebook oldalán és a podcast csatornákon. Ötvenkét hét, 48 vendég, akik közül többen már visszatérő vendégszereplőivé avanzsálódnak a stúdióban.

Podcast adásunkkal nem titkolt célunk volt, hogy a hallgatókat beavassuk a rendőrök életébe, de a szakma kiváló képviselői mellett sokszor találkozhattak nézőink közéleti szereplőkkel is. Beszélgettünk a kriminálpszichológia rejtelmeiről, profilozásról, híres bűnesetekről, és ha visszatekintünk, olyan szaktekintélyek és híres közéleti szereplők fordultak meg a stúdiónkban, mint Simonyi Ottó r. ezredes, Dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes, Csizner Zoltán r. ezredes, Zacher Gábor, és Pásztor Erzsi.

Sorozatunkat következő adásában pedig egy meglepetéssel készültünk; műsorvezetőink a vendég szekcióba kapnak helyet, és egy vérbeli profi, Szily Nóra riporter, műsorvezető fogja kérdésekkel bombázni őket. Az adást jövő héten a szokásos időben, csütörtökön 13 órakor nézhetitek és hallgathatjátok a BRFK Facebook oldalán, a rendőrség Youtube csatornáján és a megszokott podcast csatornákon! Köszönjük, hogy néztek és hallgattok bennünket!