A nézők a szeretőnek drukkolnak

Az Emmy- és Golden Globe díjas sikersorozat, A férjem védelmében április 6-tól dupla részekkel folytatódik a Universal Channel műsorán. A történet nem épp idilli képpel indul, hiszen Alicia épp távozni készül az irodától, hogy új céget alapítson. Az őt alakító színésznő, Julianna Marguiles népszerűségét jól mutatja, hogy a nézők lépten nyomon megállítják és tanácsokkal próbálnak segíteni neki.

 

Eddig sem panaszkodhattak a Férjem védelmében rajongói, hiszen jócskán tartogatott izgalmakat és fordulatokat a Universal Channel sikersorozata. Az ötödik évad epizódjaival azonban ez csak fokozódik. A széria népszerűségét az Aliciát alakító Julianne Marguiles is érzi, hiszen a rajongók kendőzetlenül elmondják neki, mit gondolnak karakteréről. Sőt, még tanácsokat is osztanak.

„Sokszor előfordul, hogy megkocogtatják a vállamat az utcán “Én Will-nek szurkolok” kommentekkel. Én kifejezetten élvezem ezt, mert azt jelenti, hogy jól végezzük a dolgunkat. A legtöbb hozzászólást és ’tanácsot’ még az elején kaptam, amikor a kérdés nagyon aktuális volt: kit is fog az általam játszott karakter választani? Mostanra a legtöbben állást foglaltak és főként Will mellett voksolnak, mert azt gondolják, a férjem mindig megbízhatatlan lesz. Majd meglátjuk, hogy alakul a dolog” – titokzatoskodott Julianna Marguiles, akit Alicia karaktere miatt sokan példaképnek tekintenek.

„Alicia-val együtt éreznek a nők, mert egy anya, akinek dolgoznia kell és szeret is dolgozni. Megtalálja a függetlenségét és rádöbben, hogy az élet többről szól, mint amit korábban el tudott volna képzelni magának. Szerintem egyszerűen van valami Alicia arcában, ami az embereket arra készteti, hogy elmondják neki a titkaikat. Ráadásul nagyon jó a titkok megtartásában is, nem egy nagy dumás nő. Sok nőnek mutatott példát általa, attól kezdve, hogy mit viseljenek az irodában egészen a legszemélyesebb dilemmák rendezéséig” – árulta el a Golden Globe díjas színésznő.

Hogy hogyan alakul Alicia és Will kapcsolata, hogy sikerül-e beindítani az új irodát és mi lesz az ügyvédnő kormányzó férjével, az kiderül A férjem védelmében legújabb epizódjaiból.

A férjem védelmében – 5. évad csak a Universal Channel műsorán minden vasárnap 21:00-tól!