A Nespresso új, korlátozott ideig elérhető karácsonyi kávékapszulákat vezet be

2p6OXuLZvO36CatM--QlIlUj7AkA6My24H0xZyN_Tt0Új Limited Edition Variations kínálatával a Nespresso kényeztető élményt kínál az ínyencségek kedvelőinek. Az édes, fűszeres és kekszes ízek között tökéletes összhangot teremtő Variations kávék aromáit az ünnepek hangulata ihlette. Ezek a kávéőrlemények arra születtek, hogy az étcsokoládé gazdagságával, a vanília selymességével, a mandula édességével, a kardamom aromájával és a gyömbér fűszeres ízeivel varázsolják el az érzékeket.

A Variations kínálatban most három tökéletesen kiegyensúlyozott kávé szerepel; mindegyikük alapja a Livanto, mert e Grand Cru profilja remekül illik a különféle ízvilágokhoz. A kifinomult ízpárosításokat a Nespresso kávészakértői alkották meg, s így olyan kávék születtek, amelyek nemcsak finomak, csábítók és magával ragadók, hanem kellemes meglepetést is tartogatnak.

A Nespresso 2015-ös Limited Edition Variations kávéőrleményei:

Vanilla Amaretti

Kényeztető mandulás és vaníliás aromái az édes amaretti sütemények ízét idézik. Az élményt a Livanto Grand Cru pörkölt, karamellás jellege formálja igazán kerekké.

Intenzitás: 6

 

Ciocco Ginger

A Livanto Grand Cru illatos pörköltsége és az étcsokoládé telt íze különleges párost alkot, amit egy csipetnyi gyömbér varázsol örömteli ünnepi élménnyé.

Intenzitás: 6

 

Vanilla Cardamom

A vanília és a kardamom aromájának finom harmóniája előcsalogatja a Livanto pirított ízjegyeit – az eredmény pedig egy feledhetetlen kávéélmény.

Intenzitás: 6

Mindhárom Variations kávé hatos intenzitású (az 1-től 12-ig terjedő skálán), és lebilincselő aromáik leginkább espresso formában elkészítve érvényesülnek. Ugyanakkor a tejes receptek rajongói is számos ötlet közül válogathatnak, így az ínyencek igazán sokféleképpen élhetik át az érzékek kényeztetésének legszebb pillanatait.

 A korlátozott időn keresztül, az ünnepi időszakban forgalmazott Variations kávék különleges ajándékcsomagokban is kaphatók, így édeskés, fűszeres és kekszes aromájukkal Ön is kellemes meglepetés szerezhet kávérajongó szeretteinek. Az új kávék csábító ízei remekül egészítik ki az állandó Variations kínálot, vagyis a Vanilio, a Ciocattino és a Caramelito ízvilágát. 

Nespresso Variations ünnepi ajándékcsomagok:

Variations Triopack: Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger, Vanilla Cardamom

Variations 6-os válogatás: Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger, Vanilla Cardamom, Vanilio, Caramelito, Ciocattino

A Nespresso új Vanilla Amaretti, Ciocco Ginger és Vanilla Cardamom Limited Edition Variations kávéi november 9-től vásárolhatók meg világszerte a Nespresso Boutique-jaiban, s ugyancsak ekkortól rendelhetők meg online a www.nespresso.com honlapon, illetve a telefonon a Nespresso Club-on keresztül.