A Nespresso limitált téli kapszulájá​t a rajongók választott​ák

Cioccorosso cappuccinoA Nespresso mostanra 21 állandó kapszulára bővült kínálata mellett eddig is számos limitált kiadású, ízesített kapszulával lepte meg rajongóit. Most első alkalommal azonban a leghűségesebb fogyasztók, a Nespresso Club tagjai szavazhatták meg, hogy melyik kapszulát szeretnék megkóstolni az őszi szezonban.

A Nespresso Club tagjai világszerte három íz közül választhatták ki, hogy melyik legyen a Nespresso őszi limitált kiadású kapszulája. A Cioccorosso, Liminto és Masala Chai fantázianevű kapszulák egy-egy izgalmas ízt takarnak. Mivel a különleges kávék megkóstolására a tavaszi szavazáskor még nem volt lehetőség, így a szavazás során csupán a megérzéseikre hallgathattak a fogyasztók. A szavazás érdekessége volt az is, hogy minden ország egyénileg választhatott, így most egymástól függetlenül valahol a Liminto-t, míg más országokban a másik két kapszula egyikét vezették be a piacra.

 

A Nespresso Club magyar tagjai szavazatok 41 százalékával a Cioccorosso kapszula mellett tették le a voksukat, szoros küzdelemben, csupán pár szavazattal maradt le mögötte a Liminto, így itthon ez a csokoládés és piros gyümölcs ízű kávékülönlegesség került a kínálatba.  A magyarok ízlése az európai trendeknek felel meg, ugyanis a legtöbb országában szintén a Ciocorosso tarolt, csupán Ausztria, Németország, Svédország és Ciprus döntött a teás ízvilágú Masala Chai mellett. A frissitő Liminto a törökök szívét nyerte el, így ők ezt a kávét kóstolhatják meg.

 

A különleges Cioccorosso november elejétől december végéig kapható az Andrássy úti Nespresso Boutique-ban és Nespresso weboldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*