A Néprajzi Múzeum együttműködési megállapodást kötött a Parlamenttel

A Néprajzi Múzeum együttműködési megállapodást kötött a Parlamenttel, amelynek értelmében 2013. május 2-től, a Kossuth téri átépítési munkálatok ideje alatt a Parlament látogatói a Múzeum jegypénztáraiban vásárolják meg belépőjegyeiket. Az együttműködés keretében a Néprajzi Múzeum boltja a saját termékei mellett parlamenti emléktárgyakat is árusít.

A Néprajzi Múzeum a Kossuth tér átépítési munkálatai alatt változatlanul üzemel és várja látogatóit. Jelenleg a Néprajzi Múzeumban az állandó kiállítás mellett hat új időszaki kiállítás látható, amelyeket a közönség egyéni látogatóként vagy szervezett csoporttal is megtekinthet.

2013. május 4-től a Néprajzi Múzeumban ingyenes tárlatvezetési sorozat indul. Mostantól minden szombaton délelőtt 11 órakor munkatársaink ingyenes szakmai vezetést tartanak az állandó kiállításban vagy egy időszaki kiállításban, illetve alkalmanként meglepetés programokat is kínálunk. Az új ingyenes tárlatvezetési sorozat alkalmain a megváltott múzeumi belépőjeggyel lehet részt venni. A részletes program a Néprajzi Múzeum honlapján folyamatosan követhető.