A nehézségek ellenére sem áll le a műsor

2009-ben válságban született, és egy rövid szünet után most, szintén krízisben indul újra a SportVerda. Tordai István és csapata nem adja fel, küzd, hogy szórakoztatni tudja tizenegy év után is közönségét.

Tordai István2

– Számos tévéműsor leállásra kényszerült, és mi is így tettünk volna, de amikor bejelentették a veszélyhelyzetet, akkorra az adások jelentős része már le volt forgatva. Viszont a maradék részeket be kellett pótolni, ezért ministábbal, az egészségügyi előírások maximális betartása mellett leforgattuk azokat, vagyis nem volt visszaút, kockáztatnunk kellett. A SportVerda egy úgynevezett szponzorfinanszírozott tévéműsor, ami azt jelenti, hogy ha nem forgatunk, akkor nincs jövedelmünk. Három hónap ismétlés után, áprilisban újra indulunk. Kezdetben félórás, majd később már ismét egyórás új adásokkal jövünk – részletezte Tordai István, műsorvezető, producer.

– Csak remélhetem, hogy nem kaptam el a vírust, de már hosszú ideje elkészültünk a felvételekkel, és nem mutatkoztak tünetek se a stábtagoknál, se nálam. Azóta nem mozdultam ki. Ha keresem a rosszban a jót, akkor arra jutok, hogy nekünk az a feladatunk, hogy szórakoztassunk, és talán e nehéz helyzetben van leginkább szükség egy kis vidámságra. Sokszor leszünk képernyőn a Sport1, Sport2 csatornákon, és SportVerda Electric címmel új műsorunk is indul a megújuló OzoneTV-n. Követve a trendeket, az új műsor elektromos és hybrid járművekkel foglalkozik. Azt tanácsolom az embereknek, hogy maradjanak otthon, és nézzenek tévét! Vigyázzunk egymásra!