A Nagy Sportágválasztón jártak

A Nagy Sportágválasztón járt a Ferobox Event csapata, azzal a céllal, hogy népszerűsítsék az ökölvívást, illetve a bokszolók maguk is kipróbálhassanak más sportágakat. A helyszínen jelen volt a WBO ranglista tízedik Kelemen Balázs és családostul látogatott ki az eseményre Bedák Zsolt, valamint Bozai Gyula is.

 

A bokszolók féltve őrzött bajnoki öveiket is elvitték a rendezvényre, közös fotó készítésére és dedikálásra is volt lehetőség. Az ökölvívók nagyon népszerűek voltak a gyerekek között, jó hangulatban telt a hatalmas meleg ellenére a nap. A kivetítőn a bokszolók legnagyobb meccseit lehetett nézni, melyek szintén nagyon tetszettek a fiataloknak.

Bedák egyik fia azzal a nem titkolt szándékkal ment el édesapjával az eseményre, hogy kipróbálhassa kedvenc sportágát, az amerikai futballt. Álma valóra is vált, talpig beöltözhetett a védőfelszerelésbe és még egy-két ütközést is kipróbálhatott. Meg kell hagyni, igen tehetséges volt. Lehet, nem a bokszhagyományokat viszi tovább a családban?

A nap tehát remek hangulatban telt, mind a bokszolók, mind a gyerekek részéről és mindenki egyetértett abban, hogy a Nagy Sportágválasztóra mindnyájan nagyon szívesen visszatérnek.