A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta

Az idei Gere Jazz Fesztivált újfent a MINI támogatta, a vendégek kényelmét a MINI Drive Me Home szolgáltatás segítette.

mini

A VII. Gere Jazz Fesztivál fellépő művészei nagy sikert arattak a júniusi szeszélyes időjárás ellenére, a kétnapos, a jazz élvonalát képviselő esemény során közel 700 vendég élvezhette az egyedülálló zenei programot. A Rákfogó zenekar és a Kéknyúl Hammond Band fellépése pénteken klubkoncert jellegűvé változott a hirtelen jött vihar miatt, de ez mit sem vont le a produkciók sikeréből, a közönség elsöprő lelkesedéssel ünnepelt. Szombaton Balázs Elemér Group koncertjét a Barabás Lőrinc Quartet fellépése követte, majd a fesztivál olasz sztárfellépője Nicola Conte & Spiritual Galacy formációja zárta a sorozatot, Bridgette Amofah ghánai énekesnő fantasztikus hangjával.

A Fesztivál ideje alatt a MINI egy úgynevezett Drive Me Home shuttle szolgáltatást biztosított a vendégek számára, így az egyes szálláshelyek és a Gere Birtok között 5 db MINI Countryman, Clubman és 5-ajtós modellek szállították a nagyérdeműt. A koncertek helyszínén további három új modellt állított ki a márka, így az elmúlt hetekben teljesen megújult 3 és 5-ajtós, valamint a Cabrio modelleket tekinthette meg a közönség, melyek kiválóan illeszkedtek az esemény exkluzív kerti party hangulatához. Nicola Conte-t és zenésztársait pedig a BMW Group Magyarország által biztosított flotta szállította Villány és Budapest között, a fellépő művészek legnagyobb megelégedésére.

„A VII. Gere Jazz Fesztivál világszínvonalú fellépői, a program exkluzív, valóban prémium, de mégis könnyed hangulata remekül társítható a MINI által képviselt értékekkel, a márka legújabb modelljei pedig láthatóan nagy népszerűséget arattak a látogatók körében. Úgy érezzük, a márka kiváló partnerségre talált a Gere Jazz Fesztivál eseményben” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény kapcsán.

Fotók: Wendl Péter