A Miskolci Nemzeti Színház fodrásza készítette Juliette Binoche frizuráját

 Miskolci Nemzeti Színház fodrásza készítette a Cinefest díszvedégének frizuráját. Erről szóló rövidhírünket küldöm szíves felhasználásra, néhány képpel együtt. A fodrász fotóját Éder Vera készítette, a Juliette Binoche kép forrása az MTI.

_edv7505
A Jameson CineFest idei díszvendége Juliette Binoche volt. Az Oscar-díjas francia színésznő pénteken találkozott a sajtóval és a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál különdíját is átvehette. A tökéletes megjelenés eléréséhez a Miskolci Nemzeti Színház fodrásza, Hudákné Hajdu Magdolna is hozzájárult.
BINOCHE, Juliette
Nem először dolgozik világsztárral a fodrásznő, hiszen a tavalyi évben Claudia Cardinale haját is ő készítette. – Mindig nagy izgalom van bennem egy ilyen feladat előtt. Egy híresség közelében lenni furcsa érzés, nem tudhatjuk előre, milyen is valójában, hogyan fog reagálni – meséli Hudákné Hajdu Magdolna. – Claudia Cardinale rendkívül közvetlen volt, sokat beszélgettünk, amíg a haja készült, Juliette Binonche inkább elfoglaltnak tűnt. Nekem sokat számít ilyenkor, hogy milyen az első benyomás, őt rendkívül határozott, magabiztos nőnek ismertem meg – mondta. Juliette Binoche természetesen elégedett volt a végeredménnyel. – Mikor végeztem, kedvesen, mosolyogva köszönte meg. Nagy élmény volt számomra, hogy találkozhattam vele – tette hozzá a Miskolci Nemzeti Színház fodrásza. Kíváncsian várjuk, jövőre melyik világsztár frizuráját készítheti el.