A MezTelenülben Czollner Gyula Balogh Tomival pofozkodott

Verbálisan állandóan egymást támadják a Dodzsem műsorvezetői és vendégeik, ám most lehetőséget kaptak, hogy fizikailag is ölre menjenek egymással. A különleges csapatépítőn egy önvédelmi sportot, a defendót próbálták ki a SportKlub vitaműsorának szereplői. Bárdos András egy sportsérülés miatt a ring szélére kényszerült, Balogh Tomi és Czollner Gyula azonban szokatlanul nagy hévvel esett egymásnak.

„Ezek után kisebb lesz a szám, mert félő, ha rosszat mondok, Gyula átnyúl a pult alól és kinyomja a szemem. Most is ezzel próbálkozott” – mondta egy félmosoly kíséretében Balogh Tamás a rendhagyó edzést követően. Ők ketten a Dodzsemben folyamatosan vérre menő csatákat vívnak, és nem volt ez másként a küzdőtéren sem. „Az igazság az, hogy Gyula élő adásban tényleg fel tud húzni. Csökönyösen ragaszkodik a saját igazához, nehezen lehet meggyőzni” – jelentette ki Tomi.

Állandó vitapartnere, Czollner Gyula szerint a felvétel előtt is érdemes lenne néhány jobbegyenessel bemelegíteni, de a legjobb az volna, ha kesztyű nélkül is kipróbálnák az önvédelmi fogásokat. A baseballütős támadást azonban nem ismételnék el, ahhoz már oktató kell.

Hetthéssy Zoltánnak ezúttal a ring szpíker szerepe jutott. A műsorvezető és állandó vendége, Bárdos András az SCFA küzdőterének piros sarkából figyelték az összecsapást. „A fiammal fociztam, amikor lesérültem, pedig a küzdősportok közel állnak hozzám: az egyik gyermekem tíz, a másik öt éve karatézik. Ebben a műfajban az teljesít jól, akinek jó a reakciókészsége és fejben is ott van. Úgy láttam, hogy most Gyula volt a legerősebb, ringbe termett alkat” – mondta Bárdos, aki hétfőnként és csütörtökönként 22.45-kor Hetthéssy-vel „csap össze” a napi sporthírek felett.

A keddek párosa, a Somos-ikrek közül egyedül Zoli jött el az edzésre. „Testvéremmel mi már mindent lerendeztünk egymással otthon, a gyerekszobában, nincs szükségünk arra, hogy itt is csépeljük egymást. Egyedül a sportkérdésekben van köztünk nézeteltérés, azokban viszont nagyon” – mondta Somos Zoltán, akit a nyilatkozat után – nem éppen sportszerű módon – Czollner Gyula és Balogh Tomi is kezelésbe vett. Ahogyan Hetthéssy Zoltán kommentátor fogalmazott: „Zoli, a lényeg az, hogy mozogj el előlük!” Nem sikerült.

A SportKlub forradalmian új vitaműsora, a Dodzsem ősszel már a második etappal jelentkezik. A Hetthéssy – Bárdos, Balogh – Czollner és a Somos – Somos párosok minden hétköznap este 22.45-kor a legfrissebb híreket boncolgatják, egymást pedig kóstolgatják. A defendó összecsapásról készült beszámolót a csütörtöki MezTelenülben láthatják 19:45-től.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*