A megváltozott körülmények között is rendben működnek a Porsche Hungaria márkái és márkakereskedései

A koronavírus terjedésének megakadályozására hozott rendkívüli intézkedések idején a Porsche Hungaria számára is kiemelt prioritást jelent az ügyfelek, a partnerek és a munkatársak egészségének megőrzése és biztonsága. Ebben az időszakban fokozott figyelmet kell szentelni az elrendelt intézkedések betartására, így ezekkel kapcsolatban a Porsche Hungaria ügyvezetése – áttekintve a cég munkafolyamatainak és üzletmenetének helyzetét – saját szervezetében illetve a márkák és a márkakereskedések gyakorlatában is meghozta a szükséges intézkedéseket. Ezek középpontjában a szolgáltatások folyamatosságának biztosítása, és az importőri valamint a márkakereskedői hálózat működőképességének fenntartása állnak.

Ennek értelmében az importőr munkatársainak egy része távmunkában, az ismert home office feltételei szerint, vagy csökkentett munkaidőben végzi munkáját, és e-mailben valamint mobil telefonon folyamatosan elérhetők. A munkatársak mindezek mellett a saját online térben minden olyan belső egyeztetést meg tudnak valósítani, amellyel a partnerek kiszolgálását probléma nélkül meg lehet oldani. Kérjük, hogy partnereink is ennek megfelelően elsősorban elektronikus levélben vagy mobil telefonon vegyék fel a kapcsolatot az egyes részlegek vezetőivel vagy munkatársaival.

Ebben a rendkívüli helyzetben köszönettel vesszük ügyfeleink és partnereink türelmét és megértését. Reméljük, hogy üzletmenetünkben hamar visszaállhat az eddig kialakult rend, és mielőbb visszatérhetünk az együttműködés megszokott formáihoz.  

Forrás: MTI