A Magyar Nemzeti Kereskedőház is részt vesz az Automotive Hungary szakkiállításon

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) is képviselteti magát az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállításon Budapesten – közölte az MNKH csütörtökön az MTI-vel.  

    A Magyar Nemzeti Kereskedőház 20 négyzetméteres standdal van jelen az eseményen a Hungexpo Budapesti
Vásárközpontban, lehetőséget biztosítva a külpiacra vágyó kis- és középvállalkozásoknak (kkv), hogy tájékozódjanak a célpiacokról és a potenciális üzleti partnerekről – tették hozzá.
    Kiemelték: az október 28-30. között zajló rendezvényen a Magyar Nemzeti Kereskedőház ágazati szakértői, külpiaci tanácsadói, illetve az Enterprise Europe Network munkatársai várják a külföldi piacok iránt érdeklődő magyar vállalkozásokat.

DSC_0970

Fotó: Juhász Melinda

    A közleményben emlékeztettek, hogy az Automotive Hungary nemzetközi kiállításon a négy magyar autógyártó cég mellett idén először a BMW is részt vesz, valamint további háromszáz, az autóiparban meghatározó szereplő, köztük járműipari beszállítók, alkatrészgyártók mutatják be termékeiket, tevékenységüket. A magyarországi vállalkozások mellett többek között cseh, török, angol, francia, lengyel, szlovák és osztrák kiállítókkal találkozhatnak az érdeklődők – közölték.

Forrás:MTI