A Macska: új sorozat a TV2-n

Augusztus 18-án, hétfőn indul a TV2 legújabb sorozata, A Macska. Délutánonként ezentúl 17 órától a Maricruz, 17:30-tól A Macska jelentkezik félórás epizódokkal.

Augusztus 18-tól minden hétköznap délután látható a TV2 legújabb sorozata, A Macska, ami az egyik legújabb sorozat és a műfaj nagyhatalmának számító Mexikóban készül. A nagysikerű szériát idén tavasszal kezdték el forgatni olyan sztárokkal, Daniel Arenas, akit a Maricruz-ból ismerhetnek a magyar nézők és Maite Perroni, az Árva angyal főhősnője. A történet Inés Rodena kubai írónő hasonló című rádiónovelláján alapszik. A szeméttelepen élő Esmeralda és Pablo, a gazdag család sarja egy véletlen találkozás folytán egymásba szeretnek. A boldogságuk útjába azonban nem csak két különböző világuk áll, hanem szerelmi riválisok, gyermekeiket irányítani akaró szülők és nevelőszülők is. Sőt, kapcsolatukra árnyékot vet egy sötét múltbéli titok is.
A Macska elindulásával feleződnek a Maricruz hátra lévő epizódjai, így mindkét sorozat fél-fél órában várja a nézőket a képernyők elé.