A legférfiasabb kiállítás

Február 13-án nyit és négy napon át fogadja az érdeklődőket a FeHoVa, és a Budapest Boat Show a HUNGEXPO-n.

Az érdeklődés hatalmas. A nyitás utáni órákban bejutni minimum fél óra, a váróterem, ahol a jegyeket meg lehet venni, teljesen betelik. Szolgálati információ: aki a Hungexpo területén kialakított parkolóban helyezi el autóját, ne felejtsen a jegy mellé parkolózsetont (1200 Ft) is venni, mert kijutni csak azzal lehet.

A bejutás után akár rögtön evéssel is lehet indítani, kolbász, sült hús minden mennyiségben van, de akad amerikai hot-dog, és kürtöskalács is. Ez utóbbit mindenképpen javaslom: frissen, melegen mindent visz.

A FeHoVa pavilonjában jóval nagyobb a tömeg, mint a szembe lévő Budapest Boat Show-n, ami valahol érthető is: hazánkban a vadászat és halászat némileg egyszerűbben kivitelezhető és megfizethetőbb is, mint jachtra pattanni, vagy vitorlát bontani egy balatoni délutánon.

A FeHoVán számos lehetőség nyílik a termékpróbára is: távcsöveket, puskákat, vagy éppen horgászbotot vehetünk a kezünkbe és vizsgálhatjuk meg alaposan.

A Boatshow-n, ami rendkívül szembetűnő, hogy a hajóknál is egyre nagyobb sláger az elektromos hajtás, számos cég kínál már ilyen vízi járművet.

A két, párhuzamosan megrendezett kiállítás február 16-ig látogatható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*