A KÚT

GIGOR ATTILA FILMJE MÁRCIUS 17-TŐL AZ HBO GO-N ÉS A CINEMAXON

A magyar filmek kedvelői a hosszú hétvégén sem maradnak újdonság nélkül!

Március 17-én, szombaton érkezik az HBO GO-ra és a Cinemax 2-re Gigor Attila, a Terápia és A nyomozó rendezőjének új filmje, A kút.

A történet az osztrák határ közelében lévő lepusztult benzinkúton játszódik, amit az alkoholista István „üzemeltet” egy vállalkozó megbízásából. Valójában a kút az egyik tranzitállomása a Svájc felé tartó prostituáltakat szállító kisbusznak. Egy nap lerobban az autó, és az utasai, a négy lány és a rájuk felügyelő két strici ott ragadnak a kútnál. Ugyanekkor állít be István rég nem látott fia is. Laci hamarosan különös kalandba bonyolódik az egyik unatkozó prostival. Az érzelmek mellett régi titkok is felszínre kerülnek.

Az izgalmas, neo-western és thriller elemekkel átszőtt film főszerepeiben olyan remek színészek játszanak, mint Udvaros Dorottya, Pokorny Lia, László Zsolt, Jankovics Péter, Kurta Niké, Trokán Nóra, Pusztai Ferenc vagy épp Tzafetás Roland, akiről az nlcafe.hu azt írta, hogy „olyan elképesztően meggyőző a mozgássérült, dörzsölt, de azért jólelkű srác szerepében, hogy akárhányszor megszólal, szinte csak rá lehet figyelni, és oltári lazasággal lopja el a reflektorfényt a többiek elől. Ha lesz figura a Kútból, akit még évek múlva is emlegetni fogunk, garantáltan ő lesz az.”

TV és online premier:

március 17., szombat 20:30 Cinemax2

március 17., szombat HBO GO