A kormányváltás a legfontosabb

 Nem az a legfontosabb, hogy ő legyen a miniszterelnök, hanem az, hogy ne Orbán Viktor legyen még négy évig – így magyarázta Bajnai Gordon pénteken, hogy pártja elfogadta, az MSZP nevezze meg a baloldali ellenzék közös kormányfőjelöltjét.

    

Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője beszédet mond a szövetség programbemutató rendezvényén Budapesten, a Dürer Rendezvényházban 2014. január 10-én. MTI Fotó: Beliczay László

Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője beszédet mond a szövetség programbemutató rendezvényén Budapesten, a Dürer Rendezvényházban 2014. január 10-én.
MTI Fotó: Beliczay László

A

z Együtt-PM szövetség vezetője a párt programbemutató rendezvényén azt mondta: készek voltak lemondani ambícióikról, hogy ne kelljen lemondaniuk a közös célokról.     Hozzátette, a kormányváltás érdekében fogadta el az MSZP feltételét: közös lista akkor lehet, ha a szocialisták nevezik meg a miniszterelnök-jelöltet.     Bajnai Gordon azt mondta: a kormányváltáshoz közös lista szükséges az MSZP, az Együtt-PM és a DK részvételével, “konkrét célokra szóló szövetség azok között is, akik tegnap még kemény vitában voltak egymással”.

Forrás:MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*