A Kelemen Kabátban a Mary Popkids-szel Parkozik

Pár napja ért véget a Nagy-szín-pad tehetségmutató verseny, ahol a Kelemen Kabátban is döntős volt. A csapat nagyon élvezte a versenyt, de az élet nem áll meg számukra, máris készülnek a 2015. június 10-i koncertjükre, melyet a Budapest Parkban tartanak.

„Remekül vagyunk így a Nagy-szín-pad után, jó hangulatú és fontos műsor volt számunkra.” – mondja Szerecsenkirály. – „Pár napot pihentünk utána, hogy aztán újult erővel nekiálljunk az új klipünk munkálatainak, illetve felkészüljünk a Parkos koncertre. Leginkább közönséget építettünk a klipnyeremény mellett és ez egy feltörekvő fiatal zenekar számára a legnagyobb nyeremény.”

A Parkos koncerten a Mary Popkids is fellép, amely párosítás koránt sem a véletlen műve.

„Egyrészt nagyon jó viszonyban vagyunk a Popkids csapattal, másrészt szakmailag is nagyon jó párosításnak gondolom.” – folytatja a frontember. – „ Volt már egy közös bulink ősszel és remekül sikerült, nem volt kérdés hogy előbb – utóbb megismételjük.  Egyébként a Nagy-Szín-Pad kapcsán is sok hasznos tanáccsal láttak el minket, mint tavalyi győztesek.”

A bulin egyéb különlegességekre is számíthatnak a jegyvásárlók.

„Először is Kelemenesítettük az egyik szóló dalomat, a Bisztró dalt, melyet már nagyon rég kérnek koncerteken a Kelemen fanok és most teljesítjük a kívánságukat” – mosolyog Szerecsenkirály. – „Továbbá ott lesz velünk Prieger Fanni és Eckü, illetve tervben van egy közös örömzene a Popkids-el is. Érdemes lesz megnézni!”

Kelemen Kabátban és Mary Popkids koncert

Budapest Park, 2015. június 10. este 7 óra

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/893416837363858/