A kamuleszbik visszatérnek

awkward_print_a4_CSMit tegyünk, ha leszbikusnak néznek minket és ettől varázsütésre a gimi legnépszerűbb csajává válunk? Engedjünk a csábításnak, hogy a hírnév érdekében fenntartsuk a látszatot? Mi lesz, ha közben mégis beleszeretünk egy srácba? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az MTV sorozata, a Simlis Spinék két tini lánya. Katie Stevens saját gimis élményeiről, a második évad kulisszatitkairól és Rita Volkhoz fűződő barátságáról mesélt.

 

Karma és Amy mindent megtesznek, hogy népszerűvé váljanak a gimiben, a többiek azonban figyelemre sem méltatják őket. Miután a sokadik próbálkozásra sem sikerül sztárrá válniuk, véletlenül leszbikusnak nézik őket, ettől pedig egyetlen pillanat alatt a suli legmenőbb csajaivá válnak. A hőn áhított hírnév megőrzése érdekében, a két barátnő úgy dönt, fenntartják a látszatot. Ez azonban egyre nehezebbé válik, amikor Amy titokban lefekszik a gimi legnépszerűbb szívtiprójával, akit Karma már korábban kiszemelt magának.

A Simlis Spinék azért annyira szerethető, mert valós képet mutat a tinik világáról, és a legkínosabb helyzeteket is humoros megvilágításba helyezi. A Karma-t alakító színésznő a saját életében is tapasztalt már hasonló szituációt. „Különlegesnek lenni a mi giminkben is trendinek számított. Az egyediség ajándék, melegnek vagy leszbikusnak lenni a mai középiskolákban nagyon menő. Akkor leszel népszerű, ha különc vagy.” – árulta el Katie Stevens.

A simlis spinéket alakító Katie Stevens és Rita Volk a való életben is közeli barátnők. „Imádjuk egymást Ritával, rengeteg időt töltünk együtt. Eredetileg ugyan mind a ketten Karma szerepére jelentkeztünk, így vetélytársak voltunk, de nagyon hamar összebarátkoztunk és egymásra találtunk” – mesélte Katie, aki azt is elárulta, hogy a forgatások alatt a Shane-t alakító Michael J. Wilette-tel és Bailey De Younggal is sokat nevetnek és bohóckodnak együtt.

A második évadban különleges fordulatokra és meglepetésekre számíthatunk. „A vadonatúj évadban Shane-re rátalál a szerelem, Karma és Liam közelebb kerülnek egymáshoz, és a szereplők családi hátterét is alaposabban megismerhetjük” – árulta el a Karmát alakító Katie Stevens, akit az első epizódban énekelni és gitározni is hallhatunk. „Nagyon hálás vagyok érte, hogy a Simlis Spinékben a saját dalaimat énekelhetem, nagyon könnyű számomra Karma karakteréhez illő számokat írni és előadni.

Simlis Spinék második évada  február 18-án kezdődött. Februárban még ezekben az időpontokban találkozhatnak a Simlis Spinékkel csak a MTV műsorán:

 MTV Music Television  2015. február 22. vasárnap  23:00
MTV Music Television  2015. február 22. vasárnap  23:30
MTV Music Television  2015. február 25. szerda  22:00
MTV Music Television  2015. február 25. szerda  22:30
MTV Music Television  2015. február 27. péntek  01:00
MTV Music Television  2015. február 27. péntek  01:30