A Jókai Színház is ott lesz a Csabai Sörfesztiválon

Tege Antal, a Békéscsabai Jókai Színház színművésze azt mondja el, hogy milyen mennyiségben és minőségben vesz részt a Jókai Színház idén a Csabai Sörfesztiválon.

DSC_1924

Tege Antal színművész

Monte Cristo grófját viszik színpadra, amely egy szép musical két részben. Zenéjét szerezte Szomor György, Alexandre Dumas regénye alapján Pozsgai Zsolt írta. Parádés a szereposztás, DUMAS, a szerző szerepét nem más játssza el, mint Vastag Tamás, akit 2010-ben az X faktor versenyzőjeként ismertünk meg. EDMOND DANTES, MONTE CRISTO GRÓFJA szerepében Szomor Györgyöt láthatjuk. A gyerekekre is gondtoltak, interaktív mesét is visz a Sörfesztiválra a Jókai Színház, Zalán Tibor Hetvenhét című –interaktív mesejátékát láthatjuk majd.

Monte Cristo grófját viszik színpadra, amely egy szép musical két részben. Zenéjét szerezte Szomor György, Alexandre Dumas regénye alapján Pozsgai Zsolt írta. Parádés a szereposztás, DUMAS, a szerző szerepét nem más játssza el, mint Vastag Tamás, akit 2010-ben az X faktor versenyzőjeként ismertünk meg. EDMOND DANTES, MONTE CRISTO GRÓFJA szerepében Szomor Györgyöt láthatjuk.
a gyerekekre is gondtoltak, interaktív mesét is visz a Sörfesztiválra a Jókai Színház, Zalán Tibor Hetvenhét című –interaktív mesejátékát láthatjuk majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*