A Honda bejelentette, hogy a Milánói Design Héten is bemutatja a Honda e Prototype-ot

A Honda illetékesei bejelentették, hogy a márka a világ legnagyobb dizájnexpóján is közszemlére teszi a Honda e Prototype-ot. A modell a Tortona „dizájnkerületben” berendezett kiállítási épületben kap helyet, és nem egyebet kíván demonstrálni, minthogy a formatervezők a (mobil)kapcsolatokon nyugvó életvitelt vették alapul a koncepció kidolgozásakor. Érdekesség, hogy a Genfi Autószalonon rendezett világpremiert követően ez lesz a Honda e Prototype első nyilvános szereplése. A modell a Honda első európai akkumulátoros elektromos autójának előfutárának tekinthető, sorozatgyártása már ebben az évben elkezdődik.

A “Honda experience – Casa Connessa Tortona” névre keresztelt kiállítási területen olyan egyedülálló élményeket tartogató környezetet alakítottak ki, amelyet maga a Honda e Prototype inspirált. Itt a különféle együttműködő partnerek munkáit is megcsodálhatják az érdeklődők, sőt az „Energiafával” is megismerkedhetnek, így képet kaphatnak a jövő technikai megoldásairól.

A “Honda experience – Casa Connessa Tortona” a Via Tortona 12 szám alatt található, közel a Porta Genova vasútállomáshoz. A kiállítás 2019. április 9. és 14. között, 10:00-től 21:00 óráig várja a látogatókat.