A HIPA az év legrangosabb élelmiszeripari szakkiállításán népszerűsíti a hazai befektetési lehetőségeket

A HIPA az év legrangosabb élelmiszeripari szakkiállításán népszerűsíti a hazai befektetési lehetőségeket

Közel 20 000 látogató várható a neves rendezvény magyarországi állomására

 hipa_sirha_logo

Idén második alkalommal látogat Magyarországra a Sirha, a világ egyik vezető élelmiszer- és vendéglátó-ipari szakkiállítás-sorozata. A 2016. május 9-11. között megrendezésre kerülő rendezvény csúcspontja a Bocuse d’Or európai döntője, ahol Európa legjobb szakácsai küzdenek meg egymással a nemzetközi döntőbe jutásért, ami a teljes gasztronómiai világ figyelmét Budapestre irányítja. A kiállításon a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) saját standdal képviselteti magát, ahol az ügynökség ágazati tanácsadói mutatják be a hazai élelmiszeriparban rejlő egyedülálló lehetőségeket.

A Sirha az élelmiszeripar-, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar prémiumkategóriás nemzetközi szakkiállítása. A rendezvényt övező nemzetközi támogatás, a kiváló szervezőcsapat, azaz a HUNGEXPO rendezvényszervezésben szerzett tapasztalatai, innovatív és sikeres alapra helyezik a kiállítást. A korábbi Foodapest, UKBA és Hoventa kiállítások tematikáit összefogó Sirha Budapest kiállítás új koncepció mentén teremt találkozási és üzletkötési lehetőséget a cégek és szakemberek számára.

 

A több mint 300 kiállító között idén a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) is képviselteti magát. Az ügynökség élelmiszeripari ágazati-, valamint az ingatlan beruházási projektekkel foglalkozó tanácsadói az „A” pavilon E59 szám alatti standján a kiállítás mindhárom napján folyamatosan várják a szakma képviselőit, tárgyalásokat folytatnak a hazai befektetési környezet iránt érdeklődő potenciális beruházókkal.