A hétvégén nagy esemény lesz Esztergomban

Villáminterjú Borka János szervezővel.

Villáminterjú Borka János szervezővel.

Kiket is vártok az MX Pályára és mi is lesz ott november 7-én?

– Ez egy gyerek csapat verseny ami egyedül álló magyaroszágon, sőt állíthatom a környező országokban is.

A lebonyolítás pedig talán még a világon is úttörő.

Nagyon szórakoztató és érdekes futamok vannak.

Rögtön az első csavar hogy a csapatok sorsolás alapján kerülnek ki.

3 futam van egy kieséses, face to face és egy váltó futam.

Ezért az elnevezés hogy feladatokat oldanak meg a gyerekek nem pedig hétköznapi versenyről van szó.

Mivel Esztergom kiemelkedik a verseny rendezésekben és a juniorok támogatásába ez nem is kérdés hogy itt kerül megrendezésre.

BATYUS BULI egy motorversenyen? Hogy is van ez? Telt ház várható a versenyzők részéről, hisz ez az év utolsó versenye?

– Batyus buli tavaly is jól sikerült, rengeteg finomságot hoztak a szülők és jó hangulatban telt a nap és ezért idén telt házas a nevezés.

Sokkal lazább és barátibb a hangulat, mint más versenyeken, így ez tényleg az év gyerek versenye szokott lenni.

Büfé az üzemel végig, rengeteg rajt és izgalmas sprint futammal várjuk a nézőket.

Szurkoljunk közösen november hetedikén Esztergomban!

Részlet a versenykiírásból: Az MX Pálya Esztergom idén is helyet ad az év leglátványosabb és legizgalmasabb Junior versenyének November 07.-én Szombaton 9 órától! 1 VERSENY ami JÁTÉK, 1 JÁTÉK ami VERSENY! 1 hely, ahol az ellenfél barát és 1 hely ahol együtt a család! Az izgalmas csapatversenyt maximum 18 csapat vívja ami egy 50-es, egy 65-ös és egy 85 ccm versenyzőkből áll, akik egy sorsolás alapján kerülnek kiválasztásra! Mindegyik kategóriából lesz 5 kiemelt versenyző a bajnokság állása szerint és ők húznak maguk mellé a másik kategória maradék versenyzőiből! A verseny mint ahogy már tavaly is több féle futamból lesz összeállítva a váltóversenytől kezdve a kiesős játékig! Itt nincs papírforma, itt nincs esélyesebb, itt csak izgalom, de az bőven és majd úgy keverednek a helyezések mint Rodolfo kezében a lapok!  A pontos versenykiírást a szervezők: János Borka és Ákos Vidovics még a rendelkezésünkre bocsájtják! Ismét megkérjük a szülőket, hogy az elmúlt évhez hasonlóan rendezzünk megint BATYUS BULIT és mindenki hozza magával az otthon és a család ízét! Osszuk meg n csak az ételünket és italunkat hanem az eltelt szezon búját-bánatát, örömét vigaszát! Cseréljünk alkatrészt és tapasztalatot, váltsunk kategóriát és motort! LEGYEN EZ A HELY AHOL NINCSEN LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

A nézőknek a belépés INGYENES, de lesz egy becsületkassza ami a gyermekek ajándékához járul hozzá, nem csak a napi teljesítményükért, hanem az egész éves munkájukért! Ismét lesz a helyszínen színvonalas vendéglátás, meleg tea, forralt bor, de a kürtöskalácsért sem kell Erdélybe utazni!

Köszönet az ötletgazdáknak is! :  János Borka-nak és Ákos Vidovics-nak!

 

Az eseményen részt fog venni az M4 Sport, és a Digi Sport is!

 

– Hajósi Miklós – www.hajoka.hu