A Hallgass Hazait következő adásában a Pygmalion Zenekar és Szigeti Ildi!

PygmalionHallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
A következő adásban: A Pygmalion Zenekar és Szigeti Ildi!

A Pygmalion Zenekar nemrég megújult: A punk-rock zenekar két tagja, Kovács Gergely és Szász Dániel a Hallgass Hazait műsorában részletezi a változásokat. A fiúk a zenekar korábbi tagjairól is elismerően, és igazi barátsággal beszélnek – jó ilyet hallani.

A Pygmalion kemény zenét játszó banda. Gergő: “Ha megkérdezik, hogy miért hallgatok metálzenét, akkor azt mondom, hogy nekem ez terápia.”

A srácok elmondták, hogy termékeny volt az elmúlt időszak, és a nyár, a Balatonra is lementek együtt, és számokat írtak, rövid idő alatt szép eredménnyel zártak. Angol nyelvű szövegek várhatóak ezután is, érkezik az új lemez, és készül egy klip.

SzigetiIldiSzigeti Ildi az Alta: Tódal című kiadványról mesél, ami egy olyan verseskötet, amiben nem csak versek találhatóak, hanem még egy mese is. “A történet egy pillangó reptét követi, és valahogy mindenki megváltozik a pillangó hatására. Ugyan a pillangók a mezők felett szoktak szállni, ennek a pillangónak mégis csak az a terve, hogy talán ha lépésről-lépésre, nádligetről-nádligetre halad, akkor át tud talán szállni a nagy tó felett… Kiderült a tónak a túlpartján pont az van, mint az innenső partján, de az út megtétele mégis csak megváltoztat mindenkit.”

Rajzok, versek, dalok, és a kiadványban még matricák is találhatóak, amit Ildi szívből ajánl mindenkinek. Koncentrálni is tanít, kellemes mellékhatásként az elalvásban is segíthet.