A Goodyear egy sport-szabadidő koncepcióabroncsot és teljesítményfokozó technológiát mutat be a Genfi Autószalonon

A Goodyear a mai napon jelentette be, hogy új fejlesztések keretében a Genfi Autószalonon leplezi le a sport-szabadidő és a szabadidő-terepjáró abroncsainak új választékát, valamint egy nagy teljesítményű Dunlop abroncsot.

Jövőbe mutató technológiák

A „holnapon túli” megoldásokra összpontosítva a Goodyear egy sport-szabadidő koncepció-abroncsot mutat be, amely új magasságokba emeli az európai abroncscímkén kiemelt fontossággal kezelt gördülő ellenállással és nedves tapadással kapcsolatos eszmecserét. Ez a koncepció egyike azon irányoknak, amelyek mentén a vállalat új és fenntartható megoldásokat kíván kialakítani a jövő sport-szabadidő abroncs piaca számára.

A Dunlop bemutat egy olyan új koncepció-abroncsot is, amely új szintre emeli a járművek teljesítményét egy olyan megoldással, amelyben automatikusan továbbítódnak az információk az abroncsból a jármű fedélzeti számítógépébe. Az abroncs a Goodyear Dunlop kiállító standjánál lesz látható, a szalon főpavilonjában.

Új eredmények és megállapodások

Az európai sport-szabadidő és a szabadidő-terepjáró járműszegmens további növekedésének köszönhetően a Goodyear számos sikerről fog beszámolni a jövőben. E sikerek egyike a sport-szabadidő és a szabadidő-terepjáró abroncsainak magas kategóriába sorolása az európai abroncscímkén, amely új szintre emeli a vállalat sikereit az európai abroncscímke által meghatározott követelmények teljesítése tekintetében.

A Dunlop bemutatja a közönségnek a legújabb Mercedes-AMG típusokra szerelt új Sport Maxx Race és RT abroncsokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*