A gonosz álarca

Június 1-jén A gonosz álarca címmel új, amerikai sorozat debütál a TV2 képernyőjén. Amanada Brown, a főhősnő történetét szerelem, hazugság és intrika szövi át, és garantálja az izgalmas cselekményt.
A nyár első napján új műsorral várja a képernyők elé nézőit a TV2. A gonosz álarca című amerikai sorozat első epizódja június 1-jén, 22:15-től látható. A történet középpontjában egy gyönyörű nő, Amanda Brown áll, aki rövid ismeretség után hozzámegy a dúsgazdag ügyvédhez, Humberto Cano-hoz. Ám azt senki sem tudja, hogy tettét nem a szerelem hanem a bosszúvágy vezérli. Előző férjét két évvel ezelőtt ugyanis éppen Cano parancsára gyilkolták meg. A nő akkor megesküdött, bármi áron bosszút áll a felbujtó család minden tagján. Az élet azonban közbeszól: miközben már a dúsgazdag ügyvéd mellett színleli a boldog feleséget, megismerkedik egy fiatal zenésszel, Santiagoval, aki egy pillanat alatt elrabolja a szívét. A fiatalemberről hamar kiderül, hogy nem más, mint újdonsült férjének az öccse…Az érzelmek kusza hálójában vergődő asszony nem várt bonyodalmakkal találja magát szemben.
A Santiagot alakító jóképű színészt, Aaron Diaz-t a Teresa című sorozatból már jól ismerhetik a magyar nézők. A sorozat a vasárnapi premiert követően hétköznaponként 22:40-kor látható a TV2 képernyőjén

A gonosz álarca – premier epiózód – június 1-jén a TV2-n